Muzo Emlak
Yetkili Muzaffer Celiker
Telefon +905338862767 / +905338773277

Girne ciklos mevkide muhteşem mimarisi ile tasarlanmış özel yüzme havuzlu sauna ve sömineli.bahçe peyzaj ve daha bir sürü özelli olan bu muhteşem willamjzi görmeden av almaya karar vermeyiniz.

Satılık Villa - Girne, Doğanköy, property-Details.north-cyprus

£ 990,000

Girne ciklos mevkide muhteşem mimarisi ile tasarlanmış özel yüzme havuzlu sauna  ve sömineli.bahçe peyzaj ve daha bir sürü özelli olan bu muhteşem willamjzi görmeden av almaya karar vermeyiniz. Girne ciklos mevkide muhteşem mimarisi ile tasarlanmış özel yüzme havuzlu sauna  ve sömineli.bahçe peyzaj ve daha bir sürü özelli olan bu muhteşem willamjzi görmeden av almaya karar vermeyiniz. Girne ciklos mevkide muhteşem mimarisi ile tasarlanmış özel yüzme havuzlu sauna  ve sömineli.bahçe peyzaj ve daha bir sürü özelli olan bu muhteşem willamjzi görmeden av almaya karar vermeyiniz.
Girne ciklos mevkide muhteşem mimarisi ile tasarlanmış özel yüzme havuzlu sauna  ve sömineli.bahçe peyzaj ve daha bir sürü özelli olan bu muhteşem willamjzi görmeden av almaya karar vermeyiniz. Girne ciklos mevkide muhteşem mimarisi ile tasarlanmış özel yüzme havuzlu sauna  ve sömineli.bahçe peyzaj ve daha bir sürü özelli olan bu muhteşem willamjzi görmeden av almaya karar vermeyiniz.

Hızlı Bakış

101evler İlan No #271103 İlan Tarihi 06/12/2022
Konum Girne, Doğanköy Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 442 m2
Oda Sayısı 5+2 Banyo 0
Bina Yaşı 0 Kat Sayısı 0
Eşya Durumu -    

Açıklama

GİRNE CİGLOS MANSİONS .Ç.MÜSTAKİL HAVUZLU.SAUNA TÜRK HAMAMI 5+2 440m2.KAPALI ALAN 5 BANYOLU. [ WC ] +ÇATI TERASD DAĞ VE DENİZ MANZARALI.ŞÖMİNE ASMA TAVANDAN ÜFLEMELİ ISITMA VE SOĞUTMA .KOMPLE  ASMA TAVANLI ÇAMAŞIR ODASI VE DEPO.SU VE ISI İZOLASYONLARI.SU DEPOLARI DIŞ AYDINLATMA PEYSAJ. OTOMATİK SULAMA.OTOMATİK  GARAJ  KAPILARI HİZMETCİ ODASI ... 

Notlar