Nexus
Yetkili Serhat Balta
Telefon +905338216648 /

Girne Esentepe'de Proje Aşamasında Deniz ve Dağ Manzaralı Villa

Satılık Villa - Girne, Esentepe, property-Details.north-cyprus

£ 905,000

Girne Esentepe'de Proje Aşamasında Deniz ve Dağ Manzaralı Villa Girne Esentepe'de Proje Aşamasında Deniz ve Dağ Manzaralı Villa Girne Esentepe'de Proje Aşamasında Deniz ve Dağ Manzaralı Villa
Girne Esentepe'de Proje Aşamasında Deniz ve Dağ Manzaralı Villa Girne Esentepe'de Proje Aşamasında Deniz ve Dağ Manzaralı Villa

Hızlı Bakış

101evler İlan No #282296 İlan Tarihi 28/02/2023
Konum Girne, Esentepe Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 120 m2
Oda Sayısı 2+1 Banyo 2
Bina Yaşı Proje Aşamasında Kat Sayısı 1
Eşya Durumu Ful Eşyalı    

Açıklama

VİLLA ÖZELLIKLERİ:

2+1 VİLLA ( 4 ADET VİLLAYA AİT ORTAK HAVUZLU)

NET m2:112m2 (83,5m2+ 28,5m2 teras bahçe alanı+ Villa önü 4 adet villaya ait havuz bölümü)

ETAP 2 - Proje Teslim Tarihi: Aralık 2026  
 

Otel konseptinde işleyecek bir tatil köyü olarak planlandı. Tüm projeler içinde, denize en yakın ve en büyük doğal sahili olan projedir. Akıllı ev sistemi dahil olmak üzere full eşyalı anahtar teslim olarak teslim edilecektir. Fiyata mobilya ve ev aletleri dahildir. Modern mutfak ve banyolar, VRF/VRV Merkezi klima sistemi, Kartlı giriş sistemi bulunuyor. 5+1 Villa, 2+1/3+1 Bungalows villa, 1+1/2+1 dairelerden oluşan proje 2 etapta inşa edilecek.

Ocak 2024’te inşaatına başlanacak olan proje için, %35 peşinat ile satış sözleşmesi imzalanmasının ardından inşaat başlama tarihi olan 2024 Ocak ayına kadar herhangi bir ödeme yapmadan 36 ay boyunca 0 faizle taksitlendirme şansınız bulunuyor.

Talebinize göre taksitlerinizi aylık veya 3 aylık periyotlar ile ödeyebilmenin yanında, ara dönemlerde isteğinize göre toplu ödeme imkanı sağlanıyor.

Proje olanakları;

Spa, gym, sauna, resepsiyon, tenis kortu, sahil, kurutemizleme hizmetleri, ev bakımı, plaj sineması, restoran, su ve ışık şovlu yüzme havuzları, siteler arası ücretsiz servis hizmetleri

Girne merkeze 20 dk. uzaklıkta bulunan Esentepe bölgesini diğer bölgelerden ayrışmasının en büyük sebebi geçmişten beri korunaklı bir bölge olmasıdır. Bölgenin tamamında yatay mimari hakim, hiçbir konut projesi 2 kattan daha yüksek inşa edilemiyor. Buna ek olarak, planlama aşamasında üzerine inşaat yapılacak olan arazinin %80’i ortak kullanım noktaları ve yeşil alan olarak ayrılıyor. Bu yüzden Esentepe’de başka şehirlerin aksine yüksek katlı binalar ve deniz manzarasını kapatan yapılar görmeniz mümkün değil.

Esentepe coğrafi olarak da çok özel bir yapıya sahiptir. Akdeniz iklimini tam anlamıyla yaşayabilen, doğal güzelliklerini koruyan ve bu özellikleriyle turizmin popüler noktalarına verilen ismiyle Riviera yapısını tam anlamıyla yaşayabileceğiniz bir bölgedir.

Burası; geniş orman arazileri, kaplumbağaların yuva olarak seçtiği doğal plajları, yürüyüş parkurları, kaya tırmanış rotaları ve su altı yaşamıyla modern mimariye rağmen bakir ve doğaya saygılı şekilde kalabilmiş nadir noktalardan birisidir.

Ayrıca, denize paralel uzanan dağların kısa bir mesafede yükselmesi de buradaki iklimi eşsiz kılarken, kot farkından dolayı çok özel bir manzara yapısı sağlıyor.

Esentepe bölgesi, dünya standartlarında otelleri ve Avrupa’da 2021 yılında en iyi olarak seçilmiş bir Golf Sahasını da içinde bulunduruyor.

Tüm bu özellikler Esentepe’nin yatırımcı profilini de farklı bir noktaya taşıyor. Bölgenin yatırımcı ve turist profilinden kısaca bahsedersek, İngiltere, Almanya, Ukrayna, Rusya, ve İskandinav ülkelerinden kişiler tarafından ağırlıklı olarak tercih edildiğini söyleyebiliriz.

Tüm projeler dünyadaki ünlü tatil destinasyonlarını hedef alarak, özel konseptle tasarlanıyor (Hawaii, Bahamalar, Mykanos, Maldivler vb.)

Tüm projeler, adanın en yeşil, imar yapısı olarak en korunaklı, dağ ve denizin birbirine en yakın olduğu, önemli şehir merkezleri ve havalimanına 40 dk mesafede bulunan Esentepe’de yapılıyor.

Tüm projelerde peyzaj düzenlemesine büyük önem veriliyor

Tüm projelerde, maliklerin kullanımına özel ortak havuz, spa, gym, restoran vb. işletmeler bulunuyor. Ev sahipleri ve kiracılar projede kaldığı süre içerisinde alacağı kart ile ücretsiz shuttle servisten yararlanarak farklı projelere gidip olanaklardan faydalanabiliyor.

Konutların tamamlanması sonrasında ev sahibinin talebine göre, şirket tüm projeleri otel mantığında işletebiliyor ve tekrardan satış desteği veriyor. Kiralama yönetimi şirket tarafından yapıldığında kira geliri %70 ev sahibi, %30 şirket olarak paylaştırılıyor. Bu süreçteki hizmetinde tüm sorumluluk ve bakımı kendi bünyesinde oluşturuyor. Otel konseptinde kiralamada aylık ortalama 22-25 gün kiralanma ortalamasına sahiptir.

Yatırım için tercih edeceğiniz firmanın geçmiş tecrübeleri, kullandığı malzemelerin kalitesi, işçiliğe verilen özen, satış sonrası hizmetler, site yönetimi ve peyzaj, kiralama hizmetleri, bakım-onarım hizmetleri, ve sosyal olanaklar açısından da güven vermesi gerekiyor.

Projeyi inşa eden firma 20 yıllık bir geçmişe sahip ve tüm inşaatlarını kendi öz sermayesi ile ilerletiyor. Şu anda 8 farklı noktada farklı konseptlerde devam eden projelere sahiptir.

Finansal gücüne de dayanarak şirketin ana politikası hem kendi projelerinin hem de projelerinden alım yapan kişilerin yatırımlarının değerini korumak ve artırmak üzerinedir.

Firma tüm lansmanını yaptığı projelerinde inşaat ilerleyişi sırasında %55 döviz bazında değer artışı sağlıyor.





Notlar