Intendox LTD.
Emlak Danışmanı INTENDOX LTD
Telefon +905488550010 /

Girne - Edrimit , 2+1 daire satılık, büyük bir bahçeye sahip, karmaşık bir yüzme havuzunda satılmaktadır. Türkçe, İngilizce, Rusça konuşuyoruz.

Satılık Daire - Girne, Edremit, property-Details.north-cyprus

£ 130,000

Girne - Edrimit , 2+1 daire satılık, büyük bir bahçeye sahip, karmaşık bir yüzme havuzunda satılmaktadır. Türkçe, İngilizce, Rusça konuşuyoruz. Girne - Edrimit , 2+1 daire satılık, büyük bir bahçeye sahip, karmaşık bir yüzme havuzunda satılmaktadır. Türkçe, İngilizce, Rusça konuşuyoruz. Girne - Edrimit , 2+1 daire satılık, büyük bir bahçeye sahip, karmaşık bir yüzme havuzunda satılmaktadır. Türkçe, İngilizce, Rusça konuşuyoruz.
Girne - Edrimit , 2+1 daire satılık, büyük bir bahçeye sahip, karmaşık bir yüzme havuzunda satılmaktadır. Türkçe, İngilizce, Rusça konuşuyoruz. Girne - Edrimit , 2+1 daire satılık, büyük bir bahçeye sahip, karmaşık bir yüzme havuzunda satılmaktadır. Türkçe, İngilizce, Rusça konuşuyoruz.

Hızlı Bakış

101evler İlan No #295521 İlan Tarihi 18/05/2023
Konum Girne, Edremit Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 75 m2
Oda Sayısı 2+1 Banyo 1
Bina Yaşı 11 - 15 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu - Dairenin Katı 1

Açıklama

Birinci katta büyük bahçe ve teraslı daire satılık. Kompleks Girne merkezine 5 dakika mesafede bulunmaktadır. Deniz ve dağ manzaralıdır. Komplekste park ve büyük bir yüzme havuzu, otopark bulunmaktadır. Sessiz sakin bir yerdir. Hem ikamet hem de yatırım için uygun bir seçenektir.
Firmamız Kuzey Kıbrıs'ta üç günlük ücretsiz bir tur sunuyor. Havaalanında buluşuyor, daireye yerleşiyoruz ve Kuzey Kıbrıs'taki gayrimenkuller için üç günlük bir tur yapıyoruz.
Ayrıca, tüm aile için ikamet izni düzenleme hediyemizle birlikte gayrimenkul satın alma sürecinde hukuki destek sunuyoruz.

Notlar