Unwin Estates
Emlak Danışmanı Mark Unwin
Telefon +905338243533 /

sifir deniz!

Satılık Villa - Girne, Bahçeli, property-Details.north-cyprus

£ 159,950

sifir deniz! sifir deniz! sifir deniz!
sifir deniz! sifir deniz!

Hızlı Bakış

101evler İlan No #305690 İlan Tarihi 18/07/2023
Konum Girne, Bahçeli Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 100 m2
Oda Sayısı 2+1 Banyo 2
Bina Yaşı 11 - 15 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Yarı Eşyalı    

Açıklama

2 Yatak Odalı 2 Banyolu VillaMuhteşem Deniz ManzarasıÖzel Çitli BahçeKapalı Teraslı Barbekü AlanıBüyük Ortak HavuzDenize Sadece Metreler
Giriş – Kapalı sundurma üzerinden girilen;
Salon / Mutfak / Yemek Odası 22'9”x 22'7” - Çift sürgülü veranda kapılarından muhteşem deniz manzaralı arka terasa kadar bol miktarda doğal ışık alan bir alan ve yan ve ön pencere, duvara monte klima ünitesi, göz ve zemin seviyesinde açık krem renginde hazır mutfak üniteleri, Siyah tezgah, cilalı krom mikser musluklu tek parça kalıplı lavabo, gazlı ocak, ev tipi elektrikli fırın, çamaşır makinesi, ayaklı buzdolabı dondurucu, şampanya karo zemin.
Alt Kat Duş Odası – Öne doğru buzlu pencere, seramik karo duvarlar, duvara monte duş bataryası muslukları, bataryalı ayaklı lavabo, duvara monte ayna, alçak seviyeli WC, şampanya karo zemin.
Merdivenler - Bükülmüş ferforje korkuluklar ve ahşap tırabzan ile yukarı ve dönüş konfigürasyonunda ayarlayın, basamaklar şampanya karolarla kaplanmıştır.
Sahanlık - Yatak odalarına ve aile banyosuna serbest akış sunan, şampanya karo zemin.
Ebeveyn Yatak Odası 17'3”x 12'8” – Arka tarafta görülmesi gereken muhteşem deniz manzarasına sahip tam bir pencere duvarı. Duvara monte klima, ayaklı gardırop ve kireçle yıkanmış laminat parke.
Yatak Odası 2 - 9'11”x 9' – Her ikisi de harika dağ ve deniz manzaralı, ön ve yan pencereleri olan, tüm askılara ve raflara yerleştirilmiş yerden tavana gömme gardırop, şampanya karo zemine sahip çift cepheli bir oda.
Aile Banyosu/WC – Pencereden öne, parlatılmış krom musluklu çift duşakabin, yağmur duşu başlığı ve camlı paravan, parlatılmış krom musluklu ayaklı lavabo, duvara monte saklama makyaj aynası, alçak seviyeli WC, benekli fayanslar.
Dış Mekan - Mülk, barbekü alanı, kapalı teras, yerel bitkiler ve çalılar ve görülmesi gereken En ŞAŞIRTICI DENİZ MANZARASI gibi bir dizi dış özelliğe sahiptir.
Yüzme Havuzu – Kompleksin güneşlenme terası, bitkiler ve çalılarla çevrili 15m x 7m'lik merkezi bir ortak yüzme havuzu vardır.

Notlar