Dream Coast Estates
Broker Eleonora Shpringer
Telefon +905338605682 /

Deniz manzaralı inanılmaz 3+1 daire.

Satılık Daire - Lefke, Gaziveren, property-Details.north-cyprus

£ 351,782

Deniz manzaralı inanılmaz 3+1 daire. Deniz manzaralı inanılmaz 3+1 daire. Deniz manzaralı inanılmaz 3+1 daire.
Deniz manzaralı inanılmaz 3+1 daire. Deniz manzaralı inanılmaz 3+1 daire.

Hızlı Bakış

101evler İlan No #309667 İlan Tarihi 09/08/2023
Konum Lefke, Gaziveren Tapu Türü Türk Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 161 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 2
Bina Yaşı Proje Aşamasında Kat Sayısı 15
Eşya Durumu Eşyasız Dairenin Katı 15

Açıklama

Bu proje size bir tablo gibi dağ ve deniz manzarası sunuyor. Rafine zevk ve doğallığı buluşturan mimarisi ile modern yaşamın tüm olanaklarını içinde barındıran bu proje ile ayrıcalıklı bir yaşam fırsatı sizleri bekliyor.
Burada sadece sizin için tasarlanmış üst düzey konforun keyfini çıkarın ve dışarı adım attığınız andan itibaren şehrin temposundan ve karmaşasından uzaklaşmanın konforunu yaşayın. Global düzeyde tesisler sağlayan ve mimari detaylara olağanüstü özen gösteren proje, sunduğu yaşam tarzının temelini Akdeniz'in sıcacık kültüründen alıyor.
SİTE HİZMETLERİ
RESEPSİYONDAİRE KİRALIKTEMİZLİK7/24 GÜVENLİKYAT BAĞLAMASAHİLTAKSİARABA KİRALAMAOTOPARK & YERALTI OTOPARKDEPO ODALARI
SİTE AKTİVİTELERİFITNESS MERKEZİ (300 m2)FUTBOL SAHASITENİS KORTUBASKETBOL SAHASIPLAJ VOLEYBOLUFUTBOL TENİSİMİNİ GOLFYÜRÜYÜŞ VE BİSİKLET YOLLARIBİSİKLET VE ATV KİRALAMABALIK TUTMAUÇURTMA SÖRFÜ VE SU SPORLARIDALMA
TESİSLERRESTORANKAFE/BARSİNEMASÜPERMARKET1000 M2 AÇIK YÜZME HAVUZU VE KAPALI YÜZME HAVUZUİÇ & DIŞ OYUN ALANLARIÇALIŞMA & TOPLANTI ODALARISPA (TÜRK HAMAMI, SAUNA, BUHAR ODASI, BUZ TÜPÜ, MASAJ)
Yakın çevrede birden fazla hastane bulunmaktadır: 1. devlet hastanesi Cengiz Topel Hastanesi (5 dk), Yakın Doğu Üniversitesi Kliniği Güzelyurt (10 dk uzaklıkta), 3: Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi (Başkentin en büyük devlet hastanesi, 35 dakika uzaklıkta), 4: Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi (lüks çok büyük, özel hastane, 35 dakika uzaklıkta), 5: Kolan British Hastanesi (Lefkoşa'da Özel Hastane, 30 dakika uzaklıkta), Ve tabii ki Lefkoşa'da çok daha fazla özel hastane 35-45 dakika sürüş mesafesi arasındadır. Ayrıca Lefke Avrupa Üniversitesi Klinikleri (10 dakika uzaklıkta) ve Kıbrıs Sağlık ve Sosyal Bilimler Klinikleri (15 dakika uzaklıkta) bulunmaktadır... Bunlar düzenli kontroller veya GP ziyaretleri ve diş sağlığı için harikadır. + Güzelyurt'ta çok büyük ve yüksek teknolojili bir devlet hastanesi yapıyorlar, bittiğinde bölgeye yakın 3 tane devlet hastanesi olacak.
Projeye yakın eğitim tesisleri:üniversiteler:Lefke Avrupa Üniversitesi (Uluslararası devlet üniversitesi, geniş fakülte ve bölüm yelpazesi, her yıl 15.000 öğrenci)Kıbrıs Sağlık ve Sosyal Bilimler Üniversitesi (Uluslararası üniversite, ağırlıklı olarak tıp ve sosyal bilimler fakülteleri, +3000 öğrenci)Orta Doğu Teknik Üniversitesi (Uluslararası devlet üniversitesi, geniş fakülte ve bölüm yelpazesi, +3000 öğrenci)Yakın Doğu Üniversitesi (Uluslararası üniversite, geniş fakülte ve bölüm yelpazesi, 27.000 öğrenci)İlk ve Orta Okullar;Lefke İstiklal İlkokuluYeşilyurt İlkokuluYedidalga İlkokuluDoğancı İlkokuluGüzelyurt Kurtuluş İlköğretim OkuluGüzelyurt Özgürlük İlköğretim OkuluŞehit Turgut OrtaokuluLefke Gazi LisesiGüzelyurt Kurtuluş LisesiCengiz Topel Endüstri ve Meslek LisesiGüzelyurt Meslek Yüksek Okulu
** Güzelyurt Türk Maarif Koleji (devlet, ingilizce)** Yakın Doğu Üniversitesi Koleji (özel, ingilizce)** Levent Koleji (özel, ingilizce)**Girne Amerikan Koleji (özel, ingilizce)** TED Kuzey Kıbrıs Koleji (özel, ingilizce)** Necat İngiliz Koleji (özel, ingilizce)
Poje yakınlarındaki sınırlarAplıç Gate Lefke (15dk)Bostancı Kapısı (20 dakika)Yeşilırmak Kapısı Lefke (25 dakika)Metehan Kapısı Lefkoşa (35 dakika)Ledra Palace ve Lokmacı Kapıları (40 dakika, sadece yaya)
havaalanlarıErcan Havalimanı: 65 KmLarnaka Havalimanı: 95 Km
Diğer ana şehir merkezlerine olan mesafeler
Güzelyurt Şehir Merkezi (10 dakika)Lefkoşa Şehir Merkezi (35 dakika)Girne Şehir Merkezi (45 dakika)Mağusa Şehir Merkezi (1s 15.dk)İskele Şehir Merkezi (1sa. 35dk)

Notlar