VELES PROPERTY
Emlak Danışmanı Yulia Rohulska
Telefon +905488228449 / +905488228449

SV-3157 Kuzey Kıbrıs'ta Lüks villa 3+1 / ikinci el

Satılık Villa - Gazimağusa, Tatlısu, property-Details.north-cyprus

£ 650,000

SV-3157 Kuzey Kıbrıs'ta Lüks villa 3+1 / ikinci el SV-3157 Kuzey Kıbrıs'ta Lüks villa 3+1 / ikinci el SV-3157 Kuzey Kıbrıs'ta Lüks villa 3+1 / ikinci el
SV-3157 Kuzey Kıbrıs'ta Lüks villa 3+1 / ikinci el SV-3157 Kuzey Kıbrıs'ta Lüks villa 3+1 / ikinci el

Hızlı Bakış

101evler İlan No #311212 İlan Tarihi 16/08/2023
Konum Gazimağusa, Tatlısu Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 300 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 2
Bina Yaşı 1 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu -    

Açıklama

Kuzey Kıbrıs'ta lüks villa ilginizi çekecek!
Sahil şeridinden sadece 500 metre uzaklıkta bulunan bu eşsiz eve hoş geldiniz. Bu, modern tasarım, konfor ve inanılmaz deniz manzarasının mükemmel birleşimidir.
Evin cephesi, doğal malzemeler kullanılarak modern bir tarzda yapılmıştır. Uzun panoramik pencereler cephenin önemli bir bölümünü kaplar. Oturma odanızdan, mutfağınızdan ve yatak odanızdan muhteşem manzaranın keyfini çıkarmanızı sağlar. Evin düzeni çok işlevseldir. Alan ve ferahlık izlenimi verir. Modern teknolojilerin ve yüksek kaliteli malzemelerin kullanılması sayesinde mutfak, gerekli tüm ekipman ve şık mobilyalarla donatılmıştır. Yatak odaları ikinci kattadır. Ebeveyn yatak odasının kendi banyosu, giyinme odası ve geniş panoramik pencerelerinden muhteşem deniz manzarası vardır. İlave yatak odaları da geniş ve konforludur.
Ancak evin iç dekorasyonunun henüz tam olarak tamamlanmadığını belirtmek gerekiyor. Şu anda, bitirme malzemelerinin montajı, sıhhi tesisat ve elektrik kablolarının montajı için çalışmalar devam etmektedir. Bu, tercihlerinize uygun malzeme ve detayları seçerek kişisel tarzınızı iç mekana taşımanız için size eşsiz bir fırsat verir. Avluda oldukça geniş bir arsa da birçok fırsat sunuyor. Mangal yapmak, dinlenmek ve açık havada yemek yemek için bir alan oluşturabilirsiniz. Tesis sakin ve pitoresk bir bölgede yer almaktadır ve bu da onu daimi ikamet veya tatil için ideal bir yer yapmaktadır. Yakınlarda birçok plaj ve restoran bulunmaktadır. Korunan bir hat olduğu için ilk kıyı şeridi dokunulmayacak.
Neredeyse tamamlanmış bu ev, ihtiyaçlarınıza ve zevkinize göre deniz kenarında ideal köşenizi oluşturmak için eşsiz bir fırsat. Nesne, Ocak 2024'te devreye alınacak.
Öyleyse, Kuzey Kıbrıs'ta lüks bir villa sizi bekliyor!

Notlar