Luxury in the Sun Ltd
Emlak Danışmanı Mark Whitcher
Telefon +905338224132 / +447920057080

Bahçeli'de Muhteşem Deniz Manzaralı 3 Yatak Odalı Anahtar Hazır Villa

Satılık Villa - Girne, Bahçeli, property-Details.north-cyprus

£ 349,900

Bahçeli'de Muhteşem Deniz Manzaralı 3 Yatak Odalı Anahtar Hazır Villa Bahçeli'de Muhteşem Deniz Manzaralı 3 Yatak Odalı Anahtar Hazır Villa Bahçeli'de Muhteşem Deniz Manzaralı 3 Yatak Odalı Anahtar Hazır Villa
Bahçeli'de Muhteşem Deniz Manzaralı 3 Yatak Odalı Anahtar Hazır Villa Bahçeli'de Muhteşem Deniz Manzaralı 3 Yatak Odalı Anahtar Hazır Villa

Hızlı Bakış

101evler İlan No #330279 İlan Tarihi 24/11/2023
Konum Girne, Bahçeli Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 145 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 2
Bina Yaşı 11 - 15 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Ful Eşyalı    

Açıklama

Pazara yeni gelen Luxury in the Sun, yatırım için bu Konut Aile Evini veya tamamlanmış Klasik Villalar Sitesinde İkinci Ev'i sunmaktan mutluluk duyuyor.

Yeni'den şimdiki sahiplerine ait olan bu sevimli 3 Yatak Odalı Deniz Manzaralı Villa, Tam Tapuya hazır ve Ödenecek KDV'ye sahiptir.

Keyfine varabileceğiniz veya yatırım olarak kiralayabileceğiniz Key Ready yaklaşımıyla tamamen döşenmiştir.

Eski sahil yolunun hemen dışında sakin bir konumda, en az 4 araba için kapılı özel araba yolu ve olgun, yönetilebilir bir bahçeye sahip, yalnızca 18 Villadan oluşan butik bir siteden oluşmaktadır. 10x5 Yüzme Havuzunun etrafındaki veranda alanı. Ayrıca ilave bonus veya kapalı bir Garaj.

En-Suite Ana Yatak Odasına giden teraslar ve zemin katta çift kişilik yatak odası, kahvaltı barı ve verandası olan mutfak, Açık Şömineli salon, veranda ve havuz alanı çevresi. Merkezi Isıtma için de altyapı.

Ön kapı, alt kattaki iki adet çift kişilik yatak odasına ve aile banyosuna giden bir koridorun bulunduğu geniş bir açık salon yemek alanına açılmaktadır. Modern cihazlara, geniş depolama alanına ve tezgahlara sahip Ayrı Mutfak. Veranda terasına açılmaktadır.

Üst katta Gerber Mermerinden yapılmış spiral Le Tirel Stili merdiven bulunmaktadır.

Geliştiricinin tarzının bir parçası, en-suite banyolu Ebeveyn Yatak Odası ve muhteşem deniz ve gün batımı manzarasına sahip geniş Solaryum Terastır.

Dış alanda uzun yazların ve ılıman kışların tadını çıkarmak için bir Garaj, özel araba yolu, özel havuz ve veranda alanı ve her tarafta teraslar bulunmaktadır.

Plajlara ve bazı yerel bar ve restoranlara kısa bir yürüyüş. 18 delikli şampiyona golf sahasına, tenis akadamisine yakın ve Girne Şehir Merkezinden sadece 30 dakika uzaklıkta.

Kuzey Kıbrıs'ın sunduğu 300'den fazla gün güneşin ve alçak kıyı şeridinin tadını çıkarmak için mükemmel bir tatil tatili, kiralık yatırım veya taşınma.

Bu mülkte ayrıca mutfağı genişletmek veya 4. yatak odası veya ofis alanı eklemek için geniş arsa alanı bulunmaktadır.

Başlık Hazır ve ödenecek KDV.

Görmek için hemen arayın.

Luxury in the Sun'ı 'Dinlenme'den ayıran şey nedir?

Luxury in the Sun'da işbirlikçi meslektaşlarımızla birlikte, üç/dört gecelik ücretsiz bir inceleme gezisi düzenlemekten, ziyaretinizden önce size uygun, iyi inşa edilmiş ve mükemmel kalitede mülklerin kısa bir listesine ulaşmanızda rehberlik etmeye kadar Kuzey Kıbrıs'taki tüm ihtiyaçlarınıza yardımcı olabiliriz. kriterlerinize göre. İhtiyaçlarınıza uygun lokasyonlarda, gelenekselden moderne, deniz veya dağ yamacındaki potansiyel mülkleri, villaları veya daireleri tam bir turla rahat ve bilgilendirici bir inceleme gezisi hazırlıyoruz.

Tüm endişelerinizi ve sorularınızı yanıtlamak için zaman ayırıyoruz ve yasal maliyetlerden, Vergilerden değerlemeye kadar tüm konularda ayrıntılı bilgi sağlıyoruz. 1 saatlik ücretsiz hukuki danışmanlık, Vekaletname oluşturmak ve nakliye ve ilgili maliyetlerin tüm yönlerini anlamak için Denetim Gezisinin bir parçasıdır.

Hizmetimiz ayrıca Anahtar tutma, Yönetim ve Bakım da dahil olmak üzere mülkünüzün hizmetleri ve bakım sonrası bakımı için yerel bilgileri de içerir. Yerel banka hesabı kurulumu için ilk randevu, İkamet sürecinizi başlatmak için ilk toplantının yanı sıra okullar ve en iyi bar ve restoranların yerleri hakkında iletişim.

Harika bir mülk seçkisine sahibiz ve web sitemiz günlük olarak güncellenmektedir.

Sizleri Kuzey Kıbrıs'ı bizimle profesyonel ve keyifli bir şekilde keşfetmeye davet ediyoruz. Yaptığımız işte her zaman kalite ve gurur arıyoruz ve Kuzey Kıbrıs'taki danışmanlık ve emlak acenteliği işimizde de aynı felsefeyi benimsiyoruz.

Son olarak kat planları ve videolar dahil değilse lütfen bir eylem çağrısı ekleyin; daha fazla bilgi için [email protected] adresinden bizimle iletişime geçin.


Notlar