Tekce Overseas
Emlak Danışmanı Serhat Güner
Telefon +905495100707 / +902423245494

Kuzey Kıbrıs Gazimağusa'da Deniz ve Dağ Manzaralı Villalar

Satılık İkiz Villa - Gazimağusa, Tatlısu, property-Details.north-cyprus

£ 349,900

Kuzey Kıbrıs Gazimağusa'da Deniz ve Dağ Manzaralı Villalar Kuzey Kıbrıs Gazimağusa'da Deniz ve Dağ Manzaralı Villalar Kuzey Kıbrıs Gazimağusa'da Deniz ve Dağ Manzaralı Villalar
Kuzey Kıbrıs Gazimağusa'da Deniz ve Dağ Manzaralı Villalar Kuzey Kıbrıs Gazimağusa'da Deniz ve Dağ Manzaralı Villalar

Hızlı Bakış

101evler İlan No #331182 İlan Tarihi 29/11/2023
Konum Gazimağusa, Tatlısu Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / İkiz Villa
Metrekare 383 m2
Oda Sayısı 2+2 Banyo 3
Bina Yaşı Proje Aşamasında Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Eşyasız    

Açıklama

Doğa ve Deniz Manzaralı Sitede Şık Villalar

Akdeniz'in en büyük üçüncü adası konumunda olan Kıbrıs adasının kuzey kıyılarında yer alan Tatlısu bölgesi, Girne, İskele ve Gazimağusa şehir merkezlerine kısa sürüş mesafesindedir. Tatlısu son yıllarda özellikle yabancı yatırımcıların en çok tercih ettiği yerlerden biridir. Bölgede bir çok plaj, site ve tatil köyü bulunmakla birlikte uluslararası golf sahalarına da kısa sürüş mesafesindedir.

Kuzey Kıbrıs Gazimağusa'da satılık villalar Gazimağusa - Girne ana yoluna 50 m, denize 1 km, Tatlısu Limanı'na ve Küçükerenköy Plajı'na 5 km, Esentepe Plajı'na 10 km, Alagadi Turtle Beach'e 20 km, Girne'ye 29 km, İskele'ye (Trikomo) 30 km, Gazimağusa'ya 36 km, Ercan Havalimanı'na 45 km ve Larnaca Uluslararası Havalimanı'na 70 km uzaklıktadır.

Villaların yer aldığı karma projede ikiz villalar, daireler ve ticari mülkler yer almaktadır. Villalar projenin ikinci etabında bulunmaktadır. Peyzajlı ortak bahçenin yanı sıra, ikiz villaların özel yüzme havuzlu müstakil bahçeleri de bulunmaktadır.

Sitenin ortak kullanım alanında spa, spor salonu, açık ve kapalı yüzme havuzları, mağazalar, cafe, çocuk oyun alanları, basketbol ve tenis sahaları yer almaktadır. Site içerisinde yer alan ikiz villalar 2 1 oda tipinde olup tamamı açık plan mutfaklıdır.

Villaların giriş katında açık plan mutfak, oturma odası ve misafir tuvaleti yer almaktadır. İkinci katta ise biri ebeveyn banyolu iki yatak odası ve misafir banyosu bulunmaktadır. Ayrıca odaların kendine ait balkon terasları mevcuttur. Villaların çatı katında ise bölünmüş teras alanları bulunmaktadır. İkiz villalarda beyaz eşya ve klima bulunmakla birlikte merkezi uydu sistemi ve internet altyapısı gibi konfor arttırıcı birçok özellik yer almaktadır.


ECN-00361

Notlar