Tekce Overseas
Emlak Danışmanı Serhat Güner
Telefon +905495100707 / +902423245494

Bellapais'te Kapanmaz Deniz ve Doğa Manzaralı Şık Villalar

Satılık Müstakil Ev - Girne, Ozanköy, property-Details.north-cyprus

£ 1,950,000

Bellapais'te Kapanmaz Deniz ve Doğa Manzaralı Şık Villalar Bellapais'te Kapanmaz Deniz ve Doğa Manzaralı Şık Villalar Bellapais'te Kapanmaz Deniz ve Doğa Manzaralı Şık Villalar
Bellapais'te Kapanmaz Deniz ve Doğa Manzaralı Şık Villalar Bellapais'te Kapanmaz Deniz ve Doğa Manzaralı Şık Villalar

Hızlı Bakış

101evler İlan No #331590 İlan Tarihi 01/12/2023
Konum Girne, Ozanköy Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Müstakil Ev
Metrekare 357 m2
Oda Sayısı 4+1 Banyo 5
Bina Yaşı Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Eşyasız    

Açıklama

Girne'nin En Nezih Bölgesi Bellapais'te Kapanmaz Manzaralı Villalar

Kıbrıs adasının en büyük üçüncü şehri olan Girne, turizm ve eğitim alanında önemli bir konuma sahiptir. Birçok üniversite, otel, casino, sinema, tiyatro ve kumlu plajlar gibi birçok olanakları bünyesinde barındıran Girne, adanın canlı ve keyifli şehirlerinden biridir. Özellikle Ozanköy BellapaisS bölgesi, şehrin en gözde bölgelerinden biri olup harika manzarası ile öne çıkmaktadır. Bu bölge, gerek günlük ihtiyaçların karşılanabileceği yerlere yakınlığı gerekse huzurlu yaşam tarzıyla tanınmaktadır. Girne'nin merkezine olan kısa mesafesi ise şehrin hareketli hayatına kolay erişim sağlamaktadır.

Kuzey Kıbrıs'ta satılık villalar, Girne-Esentepe ana yoluna ve Uluslararası Final Üniversitesi'ne 2 km, Port Cratos'a 2,5 km, The English School of Kyrenia'ya ve Doğa Koleji'ne 3 km, Girne Üniversitesi Dr. Suat Günsel Hastanesi'ne ve Diana Beach'e 4 km, Girne Limanına 5 km, Acapulco Resort'e 6 km, Ercan Havalimanı'na 30 km ve Larnaca Uluslararası Havalimanı'na 75 km uzaklıktadır.

Toplam 11.000 m² arsa alanına sahip bu projede 6 adet bağımsız villa bulunmaktadır. Villaların geniş bahçe alanlarında özel otopark alanları mevcuttur. Her bir villa, özel yüzme havuzu ile çevrili olan sulama sistemiyle donatılmış peyzajlı bir bahçeye sahiptir. Ayrıca bahçe terası, sakinlerin özel bir alan içinde mahremiyetlerini koruyarak keyifli vakit geçirmelerini sağlamaktadır. Bu özelliklerle villalar, geniş yaşam alanları ve doğal güzelliklerle bütünleşen bir yaşam tarzı sunmaktadır.

Projede yer alan villalar iki farklı tip olarak tasarlanmıştır. A tipi villalar ayrı mutfak düzenlemesine sahipken, B tipi villalar ise açık plan mutfak konseptiyle tasarlanmıştır. Tüm villalarda bulunan odaların tamamı ebeveyn banyolu olarak düzenlenmiştir. Villaların giriş katında ferah bir oturma odası, yemek bölümü, mutfak, bir yatak odası, misafir tuvaleti ve kullanışlı bir kiler alanı bulunmaktadır. İkinci katta ise her biri kendi balkonuna sahip üç yatak odası bulunmaktadır.

Villaların zeminlerinde özenle döşenmiş birinci sınıf parke kullanılmıştır. Banyo ve tuvaletlerde ise güvenliği sağlamak amacıyla kaymaz seramikler tercih edilmiştir. Villalar, modern konfora odaklanarak tasarlandığı için merkezi iklimlendirme sistemi, yeraltı ısıtma sistemi, internet altyapısı, uydu sistemi altyapısı gibi çeşitli özelliklere sahiptir. Bu sayede sakinlere rahat, güvenli ve keyifli bir yaşam sunmayı hedeflemektedir.


ECN-00286

Notlar