Show Real Estate
Broker ARZU SALİH
Telefon +905391268080 / +905488929292

1+1 daire satılık - Yeni Boğaziçi- taşınmaya hazır!

Satılık Daire - Gazimağusa, Yeni Boğaziçi, property-Details.north-cyprus

£ 155,000

1+1 daire satılık - Yeni Boğaziçi- taşınmaya hazır! 1+1 daire satılık - Yeni Boğaziçi- taşınmaya hazır! 1+1 daire satılık - Yeni Boğaziçi- taşınmaya hazır!
1+1 daire satılık - Yeni Boğaziçi- taşınmaya hazır! 1+1 daire satılık - Yeni Boğaziçi- taşınmaya hazır!

Hızlı Bakış

101evler İlan No #344017 İlan Tarihi 09/02/2024
Konum Gazimağusa, Yeni Boğaziçi Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 91 m2
Oda Sayısı 1+1 Banyo 1
Bina Yaşı 1 Kat Sayısı 9
Eşya Durumu Eşyasız Dairenin Katı 0

Açıklama

ISATIS tarafından geliştirilen ORCHARD Projesi, adada tarihin başladığı Yeniboğaziçi'nde ve Akdeniz'in altın kumlarında su sporları ve güneşlenmek için eşsiz bir fırsat sunmaktadır. ORCHARD, modern mimariyi yenilikçi peyzaj düzenlemesiyle birleştirerek bahçelerle çevrili ferahlatıcı bir yaşam tarzı yaratmaktadır ve hemen taşınmaya hazırdır.

CHERRY Apartments, ORCHARD'ın yeşillikleri içinde yer alan, çağdaş, az katlı dairelerden oluşan bir gruptur. Bu özel projede sunulan 1+1 daire, tam anlamıyla lüks, modern ve ferah bir yaşam tarzını yansıtmaktadır. 56m2 ic alan, 9m2 balkon ve 25.5 bahçe.

Bu muhteşem daireler, cömert teraslarla donatılmıştır, böylece evinizin muhteşem yüzme havuzu manzarasından en iyi şekilde yararlanabilirsiniz. Ayrıca, olağanüstü yeşil bahçelerin sakinliği ve huzuru içinde yaşama fırsatınız olacaktır.

Her teras, bahçecilik için bir tuval, okuma için bir alan veya arkadaşlarla açık havada akşamlar için bir ortam olabilir. ORCHARD, Gazimağusa'ya birkaç kilometre uzaklıkta, sakin bir yaşam tarzını ve yeşil yaşamı vurgulayan, tamamen kendine yeten bir topluluktur.

Projenin kalbinde, güzel peyzajlı sokaklar ve parklarla birlikte çok sayıda ortak yüzme havuzu ve oyun alanı bulunmaktadır. Büyük bir topluluk merkezinde kapalı havuz, sauna, restoran, spor salonu ve süpermarket yer alacak.

ORCHARD, sakinlerine modern yaşamın tüm olanaklarını sunarken, aynı zamanda doğaya saygı duyan bir yaşam tarzını teşvik etmektedir. Bu muhteşem proje, konforlu ve huzurlu bir yaşam arayanlar için ideal bir seçenektir. Şimdi ORCHARD'da yaşamaya hazır olun ve adanın güzelliklerini keşfedin!



Notlar