Show Real Estate
Broker ARZU SALİH
Telefon +905391268080 / +905488929292

Stüdyo Penthouse, Royal Sun Elite Residence, İskele Longbeach

Satılık Studio - İskele, Long Beach, property-Details.north-cyprus

£ 96,000

 Stüdyo Penthouse, Royal Sun Elite Residence, İskele Longbeach  Stüdyo Penthouse, Royal Sun Elite Residence, İskele Longbeach  Stüdyo Penthouse, Royal Sun Elite Residence, İskele Longbeach
 Stüdyo Penthouse, Royal Sun Elite Residence, İskele Longbeach  Stüdyo Penthouse, Royal Sun Elite Residence, İskele Longbeach

Hızlı Bakış

101evler İlan No #346295 İlan Tarihi 21/02/2024
Konum İskele, Long Beach Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Studio
Metrekare 90 m2
Oda Sayısı 1+0 Banyo 1
Bina Yaşı 0 Kat Sayısı 5
Eşya Durumu Eşyasız Dairenin Katı 5

Açıklama

Royal Sun Elite Residence'e hoş geldiniz, lüks yaşam Longbeach topluluğunun canlı atmosferi içinde yeni bir boyut kazanıyor! Modern zarafetin zirvesini keşfedin, beklentilerinizi aşan ve yaşam tarzınızı yükselten zarif stüdyo penthouse'umuzda.

Çift cepheye sahip stüdyonuza adım attığınızda sofistike bir dünyaya giriş yapın, yerden tavana uzanan pencerelerden içeri dökülen doğal ışık, iç mekan konforunu Longbeach'in nefes kesen manzaralarıyla mükemmel bir şekilde harmanlar. Vazgeçilmez özellik mi? Büyük bir terasa sahip çevresiyle sarılmış balkonumuz, muhteşem panoramik manzaraların tadını çıkarmanız veya yıldızların altında al fresco yemek yemeniz için mükemmel bir gizli cennet sunar.

Yeni beyaz eşya cihazları ve şık bitişlerle tamamlanan modern mutfak.

Dört mevsim boyunca serin ve konforlu kalmanızı sağlayan dahil edilmiş klima üniteleri ile rahatlayın. Bol depolama alanı sunan yerleşik dolaplar, düzenlemeyi kolaylaştırır ve lüks çevrenizin keyfini çıkarmanıza odaklanmanızı sağlar.

Yerleşim alanımız havuz kenarında bulunup, yaşam tarzınızı zenginleştirmek için tasarlanmış dünya standartlarında bir dizi olanak sunar. Açık yüzme havuzumuzda serin bir dalış yapın, küçükler çocuk havuzunda eğlensin veya heyecan dolu aqua kaydıraklarımızın keyfini çıkarın.

projemizde ayrıca dünya mutfağının eşsiz lezzetlerini tadabileceğiniz bir restaurantımız da mevcuttur. 

Tüm vergiler ödenmiş ve penthouse'umuz hemen kullanıma hazır, sahil yaşamı hayali artık elinizin altında.

Tüm sakinler için erişilebilirlik önceliklidir, asansör ve engelli erişimi mevcuttur.

Royal Sun Elite Residence'in lüks yaşamın zirvesini deneyimleme fırsatını kaçırmayın. Bu göz alıcı stüdyo penthouse'u yeni eviniz yapmak için bugün bizimle iletişime geçin!


Notlar