Unwin Estates
Emlak Danışmanı Mark Unwin
Telefon +905338243533 /

Karşıyaka'da Satılık 3 Yatak Odalı Bungalov

Satılık Bungalow - Girne, Lapta, property-Details.north-cyprus

£ 275,000

Karşıyaka'da Satılık 3 Yatak Odalı Bungalov Karşıyaka'da Satılık 3 Yatak Odalı Bungalov Karşıyaka'da Satılık 3 Yatak Odalı Bungalov
Karşıyaka'da Satılık 3 Yatak Odalı Bungalov Karşıyaka'da Satılık 3 Yatak Odalı Bungalov

Hızlı Bakış

101evler İlan No #346336 İlan Tarihi 21/02/2024
Konum Girne, Lapta Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Bungalow
Metrekare 1000 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 2
Bina Yaşı 16 - 20 Kat Sayısı 0
Eşya Durumu Yarı Eşyalı    

Açıklama

  • Özel Arsa Üzerinde Muhteşem Müstakil Bungalov
  • 3 Çift Kişilik Yatak Odası ve 2 Banyo
  • Geniş Hazır Mutfak ve Kahvaltı Odası
  • Ön ve Ön Muhteşem Manzaralı Arka Teraslar
  • Odun Ocaklı Geniş Salon
  • Satıcı Adına Münferit Tapu - KDV Yok

Kademeli Adımlar deniz manzarası sunan yükseltilmiş bir ön teras, şu kapıya açılan kapı:


Salon - 26'3 x 12'6  – ön tarafta panjurlu pencereleri olan çift taraflı hoş bir oda ve yan, tavana kadar dekoratif çıkıntı ve tavan gülleri, duvara monte klima ünitesi, merkezi olarak monte edilmiş büyük odun sobası, karo zemin, şuralara çift açılır kapı:


Mutfak / Kahvaltı Odası 26 '5 x 15'8  – Yan ve arka pencereleri olan, aydınlık ve havadar, ayrıca kapıdan arkaya doğru dağ manzarası sunan güneye bakan terasa sahip, çift cepheli hoş bir oda - mükemmel bir kahvaltı mekanı. Mutfak, çok sayıda katlanır üst çalışma yüzeyi, entegre lavabo ünitesi ve ocağın yanı sıra fırın, aspiratör ve fayans zemine sahip bir dizi uyumlu taban ve göz hizası üniteleri ile iyi bir şekilde donatılmıştır.


İç Salon – yatak odası alanına, karo zemine ve şu kapıya erişim:


Ebeveyn Yatak Odası 17'2 x 9'4 - Kepenkli deniz manzaralı, ön cepheye bakan pencere, tavan gülü, girintili ve dekoratif arşitrav, duvara monte klima ünitesi, gömme çift gardırop, karo zemin, kapı:


Ensuite Duş Odası/WC– arka pencere, fayans kaplı duvarlar, bataryalı ve monte edilmiş tepe duşlu fayanslı duş kabini, bataryalı musluklu ayaklı lavabo, alçak seviyeli WC, fayans zemin.


Yatak odası 2 - 11'3, 17'8 x 10'6'ya kadar uzanır – Yan tarafa bakan pencere, klima ünitesi, gömme dolaplar, karo zemin.


Yatak Odası 3 - 16'2 x 9'5 - Arkaya çift açılır sürgülü kapılar, muhteşem dağ manzarası sunan arka terasa açılır, klima ünitesi, gömme dolaplar, karo zemin.


Aile Banyosu/WC – Arkaya bakan pencere, fayanslı duvarlar, bataryalı ve üzeri fayans kaplı banyo, bataryalı musluklu ayaklı lavabo, alçak seviyeli WC , karo zemin.


Dışarıda - 1.000 metrekarelik arsayı kaplayan bu, çok sayıda olgun ağacın bulunduğu, etrafı saran geniş bir arsa sunan keyifli bir bungalovdur. ve çalılar. Elektrikli ve ışıklı yukarı ve yukarı ikiz kapılı çift garaj


Özel Yüzme Havuzu 10m x 5martı asfalt güneşlenme terasıyla çevrili Roma uç basamakları.

Notlar