Arslan Real Estate
Emlak Danışmanı Gonca Altan
Telefon +905391115446 /

Esentepe'de Deniz ve Dag Manzaralı Lux 4+1 Vılla

Satılık Villa - Girne, Esentepe, property-Details.north-cyprus

£ 319,800

Esentepe'de Deniz ve Dag Manzaralı Lux 4+1 Vılla Esentepe'de Deniz ve Dag Manzaralı Lux 4+1 Vılla Esentepe'de Deniz ve Dag Manzaralı Lux 4+1 Vılla
Esentepe'de Deniz ve Dag Manzaralı Lux 4+1 Vılla Esentepe'de Deniz ve Dag Manzaralı Lux 4+1 Vılla

Hızlı Bakış

101evler İlan No #348255 İlan Tarihi 01/03/2024
Konum Girne, Esentepe Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 250 m2
Oda Sayısı 4+1 Banyo 3
Bina Yaşı 3 Kat Sayısı 0
Eşya Durumu Eşyalı    

Açıklama

Esentepe
Villa
Alan: 250 m2
Arsa Alani: 720 m2
Yatak odalan: 4
Banyolar: 3
Manzara: Deniz & Daglar
Mobilyali
KDV: Ödenmis
Havuz: Özel

Bu ev, Bahçelil'nin eteklerinde yer almakta olup, deniz ve daglara nefes kesen bir manzara sunarak yagam deneyiminiz için büyüleyici bir arka plan olusturuyor.

250 mªlik villaya adim attiginizda, sizi mutfak, yemek ve oturma alanlanni sorunsuz bir sekllde birlestiren davetkar bir agik plan dûzent kargilar. Villa, her mevsimde konforunuzu saglamak için merkezi isrtma altyapisi ile donatilmistir. Atmosfere hos bir dokunus katmak icin is mekanda yerlesik bir odun sobasi bulunmaktadir.

Bu villa, alleler için ideal bir segenektir ve dört genis yatak odasi sunmaktadir. Her yatak odasi, yerden tavana yerlestirilmis kendi dolaplanyla gelir ve bol miktarda depolama alani sunar. Ayrica villa, istediginiz iç mekan Iklimini olusturmaniza olanak taniyan klima üniteleri lle donatimistir.

750 mªlik genig bir arsa üzerinde bulunan bu mülk, sadece konforlu yasam alanlari sunmakia kalmaz, ayn: zamanda pratik olanaklar da sunar. Özel bir garaj, araçlariniz için koruma saglarken, genis bir depo alani da mülkün kullanishigini artinir. Dis mekanin vurgusu, dinlenme ve eglence için mükemmel olan 6 x 12 m

ölçülerindeki özel yuzme havuzuyla gelir. Havuzu gevreleyen düsük bakim gerektiren bahçeler, mülkün estetik gekiciligini artirmak için tasarlanmis olup, bakimi kolay tutmayi amaçlar.

Özellikle belirtmek gerekir ki, bu mülk paylasilan takas tapularina sahiptir ve bu da düzenli ve güvenli bir mülklyet duzenlemesi saglar. Bu, yatiriminiza ek bir güvenlik katmani ekler.

Sonuç olarak, Esentepe'deki bu villa, genis düzeni, etkileyici manzaralar ve pratik olanaklaryla olaganüstu bir yasam deneyimi sunar. le mekan konforunun tadini ikarirken veya manzara güzelligiyle cevrili havuzda serinlerken, bu mülk, rahat ve sik yasamin özünü yansitir.



Notlar