Blanco Developments
Emlak Danışmanı Arif İleli
Telefon +905338670914 / +903928244543

Eşsiz Lüks ve Konforun Buluştuğu Rüya Villa

Satılık Villa - Girne, Yukarı Girne, property-Details.north-cyprus

£ 2,850,000

Eşsiz Lüks ve Konforun Buluştuğu Rüya Villa Eşsiz Lüks ve Konforun Buluştuğu Rüya Villa Eşsiz Lüks ve Konforun Buluştuğu Rüya Villa
Eşsiz Lüks ve Konforun Buluştuğu Rüya Villa Eşsiz Lüks ve Konforun Buluştuğu Rüya Villa

Hızlı Bakış

101evler İlan No #350574 İlan Tarihi 13/03/2024
Konum Girne, Yukarı Girne Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 805 m2
Oda Sayısı 7+1 Banyo 8
Bina Yaşı Proje Aşamasında Kat Sayısı 3
Eşya Durumu Eşyasız    

Açıklama

Bu muhteşem villa, lüks ve konforun mükemmel birleşimini sunuyor. İçinde kendinizi evinizde hissedeceğiniz her türlü ayrıcalık ve rahatlık bulunuyor.

İlk adımınızı attığınız anda, ısıtmalı kapalı havuzun sıcak suları sizi kucaklayacak, ardından dışarıdaki açık havuzda serinleyip günün yorgunluğunu atacaksınız. Kendinizi yeniden şarj etmek için villa içinde bulunan jeneratör size kesintisiz enerji sağlayacak.

Stresinizi yok etmek için jakuzide keyifli bir zaman geçirebilir, ardından sauna ve Türk hamamıyla rahatlayabilirsiniz. Evinizdeki sinema odasında sevdiklerinizle birlikte film keyfi yaparken, hobi odasında tutkularınıza zaman ayırabilirsiniz.

Günlük yaşamınızı kolaylaştırmak için çamaşır ve ütü odasıyla işlerinizi hızlıca halledip, merkezi süpürge sistemiyle evinizin her köşesini kolayca temizleyebilirsiniz. Akıllı villa teknolojisi sayesinde evinizin her şeyini akıllıca kontrol edebilirsiniz.

Her mevsimde ideal sıcaklığı sağlayan merkezi klima ve havalandırma sistemiyle konforunuz garanti altında. Nem alma sistemi ve otomatik panjur özellikleriyle evinizin her zaman ferah ve düzenli olacak.

Opsiyonel olarak tercih edebileceğiniz asansör ile yaşam alanlarınız arasında rahatça geçiş yapabilirsiniz. Villa, eşsiz dağ ve deniz manzarasıyla sizi her zaman büyüleyecek ve dış aydınlatmasıyla gece ve gündüz aynı büyüleyici atmosferi sunacak.

Bu villa, lüks ve konfor arayanlar için mükemmel bir yaşam alanı sunuyor. Siz de bu eşsiz deneyimi yaşamak için hemen bizimle iletişime geçin!


Notlar