COAST AND COUNTRY HOMES
Broker Kate Harvey
Telefon +905338403228 / +447376079091

Sole Agency * Bahçeli'de Stüdyo Bahçe Dairesi * Tükendi

Satılık Studio - Girne, Bahçeli, property-Details.north-cyprus

£ 115,000

Sole Agency * Bahçeli'de Stüdyo Bahçe Dairesi * Tükendi Sole Agency * Bahçeli'de Stüdyo Bahçe Dairesi * Tükendi Sole Agency * Bahçeli'de Stüdyo Bahçe Dairesi * Tükendi
Sole Agency * Bahçeli'de Stüdyo Bahçe Dairesi * Tükendi Sole Agency * Bahçeli'de Stüdyo Bahçe Dairesi * Tükendi

Hızlı Bakış

101evler İlan No #352424 İlan Tarihi 21/03/2024
Konum Girne, Bahçeli Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Studio
Metrekare 30 m2
Oda Sayısı 1+0 Banyo 1
Bina Yaşı 0 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Ful Eşyalı Dairenin Katı 0

Açıklama

Stüdyo Bahçe Daire * Havuz ve Bahçe Manzaralı* Taşınmaya Hazır* Full Eşyalı* Klima Ünitesi* Beyaz Eşyalar Dahil * Yaşlanma Karşıtı Sağlıklı Yaşam Merkezi ile Denize Sıfır Geliştirme * Tapulu Teslim Edilen 1000'den Fazla Gayrimenkul ile Adanın 1 Numaralı Geliştiricisi Tapu * Ortak Havuz * Plaj * Restoran * Tesisler * CANLI VİDEO GÖRÜNTÜLEME MEVCUTTUR* Bireysel Tapu İşleminde* KDV Ödenecektir
Yer:< div>
Esentepe bölgesinde, plaja sadece 500 metre yürüme mesafesinde, bölgedeki en başarılı kapalı gişe projelerinden birini bulacaksınız. Yıl boyunca alakart yemek, eğlence ve A+ hizmeti sunan site. Esentepe, Girne'nin hemen doğusundadır ve keşfedilecek plajlar ve muhteşem koylarla dolu olduğundan insanlar muhteşem bir Akdeniz tatili için buraya akın etmektedir. Ayrıca Korineum Lüks Golf Sahası, SPA ve Tenis Kulübü'nün yanı sıra Su Parkı, üst düzey kumarhane ve daha fazlası arabayla sadece 10 dakikalık mesafededir.
Gayrimenkul ve Geliştirme:
Bu stüdyo bahçe dairesi henüz tamamlanıp döşenmiştir. Bu proje tamamen tükendi ancak şimdi bu son derece aranan projede ikinci el satılık bir stüdyo bahçeli daireye sahip olma fırsatınız var!
Kıbrıs'ta kendine özgü konsepti olan tek kalkınma projesidir. Bu projenin Wellness ve Anti-aging kombine konsepti aynı zamanda adanın ilk Aquaphonic, Hidrofonik bahçelerini ve ayrıca ilk ve tek Biyolojik havuzlarını da içeriyor.
Denize sadece 100 metre uzaklıkta Premium sahil konumunda, 5 farklı yükseltilmiş terasıyla muhteşem, engelsiz deniz manzarası sunmaktadır. Arabayla sadece 5 dakika uzaklıkta, Profesyonel 18 Delikli Uluslararası Golf Sahasının keyfini çıkarabilirsiniz ve Girne şehir merkezi arabayla sadece 25 dakika uzaklıktadır.
Bu tesis 100.000 metrekarelik bir arazi üzerinde yer almaktadır ve bu arazinin yalnızca 12.000 metrekaresi geliştirilmektedir. Projede meyve ve bitki bahçeleri arasında yer alan toplam 209 lüks mülkün yer aldığı 3 farklı mahalle bulunmaktadır.
Tesis Genel Bakış 128 Bahçe teraslı veya çatı katı Fransız balkonlu stüdyo konseptli üniteler 24 Teraslı tek yatak odalı üniteler18 Teraslı iki yatak odalı üniteler 12 Teraslı üç yatak odalı üniteler 15 Teraslı ve isteğe bağlı Sonsuzluk Yüzme Havuzlu üç yataklı lüks bungalovlar 10 Teraslı ve lüks sonsuzluk yüzme havuzlu dört yataklı lüks villalar2 Beş Teraslı ve sonsuzluk yüzme havuzlu yataklı lüks villalar
Tatil TesisleriMuhteşem ortak taşma havuzlarıKapalı Isıtmalı yüzme havuzuUzman Yaşlanma Karşıtı ve Sağlıklı Yaşam Merkezi (eğitimli profesyoneller)Spa, Spor Salonu, Yoga OdasıRahatlama Odası ve Meditasyon Odası < div>Mini Market Restoran, Su Ürünleri Çiftliği ve Bitki BahçeleriSahil Barı ve Tesisler Muhteşem Deniz Manzaralı RestoranSpor Çoklu Saha ve Çocuklar için Oyun AlanıAçık Havada Barbekü alanları ve dinlenme alanlarıAraç Kiralama ve diğer Misafir Hizmetleri de dahil olmak üzere Tesis Yönetimi, Resepsiyon ve Kiralama Ofisi< br>Gayrimenkulün ölçüleri:
Oturma odası alanı: 6.790x3.960 mşunları içerir: < /div>      Mutfak alanı: 3.140x2.670 m      Banyo: 1.340x2.245 mTeras: 3.490x4.640 m

Bize ulaşın bugün çevrimiçi görüntülemeniz için.
Neden Sahil'i Seçmelisiniz? Country Homes Emlak Acenteliği Ltd.
Sahil ve amp; Country Homes Emlakçılık Ltd. Şti. 17571 No'lu Kayıtlı Şirket olup Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği Üyesidir. Yalnızca kayıtlı ve lisanslı Emlak Acentelerinden mülk satın almak önemlidir.
Derneğin kural ve düzenlemelerine bağlı olmanın yanı sıra, aynı zamanda gurur duyuyoruz. Müşterilerimize her seçeneğin tüm mülkiyet ve tapu ayrıntılarının, olası ek ücretlerin tam olarak açıklanmasını sağlamak ve onların kişisel ve finansal ihtiyaçları için doğru seçeneğe rehberlik etmeye yardımcı olmak konusunda kendimiz çalışıyoruz. Kuzey Kıbrıs ve Londra'daki finans ortaklarımız, müşterilerimize finans ve ipotek seçenekleri konusunda yardımcı oluyor ve ekip olarak, müşterilerimizin güneşli bir ev hayalini gerçeğe dönüştürebiliyoruz.< br>Kuzey Kıbrıs'ta, özellikle de yabancı alıcılarla olan 15 yılı aşkın deneyimimiz, uzmanlığımız ve ada içi ağımız, A'dan Z'ye sorunsuz ve stressiz bir satın alma süreci ve satış sonrası süreç sağlar.
REF: ES199

Notlar