OLIVO HOMES CONSULTANCY LTD.
Yetkili Mert Talu
Telefon +905338586818 / +905338586818

Tatlısu'da Fırsat Satılık Villa

Satılık Villa - Gazimağusa, Tatlısu, property-Details.north-cyprus

£ 299,900

Tatlısu'da Fırsat Satılık Villa Tatlısu'da Fırsat Satılık Villa Tatlısu'da Fırsat Satılık Villa
Tatlısu'da Fırsat Satılık Villa Tatlısu'da Fırsat Satılık Villa

Hızlı Bakış

101evler İlan No #353532 İlan Tarihi 27/03/2024
Konum Gazimağusa, Tatlısu Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 140 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 2
Bina Yaşı 16 - 20 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Eşyalı    

Açıklama

Alıcının katkılarının gerektiği bir restorasyon projesidir ve bu nedenle konum ve yapılacak işlere göre fiyatlandırılmıştır.

Tatlısu'nun etkileyici manzarasında yer alan bu özel satılık villa size Olivo Homes tarafından sunulmaktadır. Standart villa, üç geniş oda ve iki banyo ile 140 metrekarelik ferah bir yaşam alanına sahiptir.

550 metrekarelik geniş bir arazi üzerine kurulmuş olan bu iki katlı villa, bol miktarda alan ve huzur sunar. Sadece kısa bir yürüyüş mesafesinde, berrak plajlar sadece 130 metre uzaklıkta, yürüyüş yapmak ve serin sularında yüzmek için mükemmel bir yerdir. Şehir merkezi sadece 35 kilometre uzaklıkta olup, okullar 9 kilometrelik bir yarıçap içinde ve marketler sadece 400 metre uzaklıktadır.

Deniz, dağlar ve davetkar havuz alanından nefes kesen manzaraları her açıdan keşfedin. Bu villa, tamamen mobilyalı iç mekanlar, samimi toplantılar için şömine ve yıl boyunca konfor sağlamak için klima üniteleri gibi bir dizi lüks özellik sunar.

Dışarı adım atın ve kendi özel cennetinizi keşfedin; güneşli öğleden sonralarında dinlenmek için mükemmel olan parıldayan yüzme havuzu ile donatılmıştır. Ek kolaylıklar mevcuttur; entegre dolaplar ve giysi dolapları sağlam depolama alanı sağlarken, kapalı otopark araçlarınızın güvenliğini sağlar ve ek konfor için ayrılmış bir depolama alanı sunar.

Dahası, sakinler, komşularla sosyalleşmek için kullanışlı bir havuz ve arkadaşlar ve aile ile keyifli akşamlar için rahat bir bar gibi paylaşılan olanaklara erişim sağlarlar.

Tatlısu'nun en çok aranan konumlarında bir cennet köşesi sahibi olma fırsatını kaçırmayın. Bu iddialı kıyı cennetindeki hayallerinizin evine doğru bir yolculuğa çıkmak için Olivo Homes ile iletişime geçin.

Ayrıntılı bilgi almak için lütfen bizi arayınız veya Whatsapp'dan direkt mesaj atınız:
+90 533 858 68 18
Olivo Homes Consultancy Ltd.

Notlar