Enamor Global Investment Consulting
Yetkili Canev Orek
Telefon +905386251681 /

Hızlı satış için fiyatlandırılmıştır. Popüler Çatalköy köyünde aydınlık ve ferah 3 yatak odalı villa

Satılık Villa - Girne, Çatalköy, property-Details.north-cyprus

£ 249,950

Hızlı satış için fiyatlandırılmıştır. Popüler Çatalköy köyünde aydınlık ve ferah 3 yatak odalı villa Hızlı satış için fiyatlandırılmıştır. Popüler Çatalköy köyünde aydınlık ve ferah 3 yatak odalı villa Hızlı satış için fiyatlandırılmıştır. Popüler Çatalköy köyünde aydınlık ve ferah 3 yatak odalı villa
Hızlı satış için fiyatlandırılmıştır. Popüler Çatalköy köyünde aydınlık ve ferah 3 yatak odalı villa Hızlı satış için fiyatlandırılmıştır. Popüler Çatalköy köyünde aydınlık ve ferah 3 yatak odalı villa

Hızlı Bakış

101evler İlan No #354851 İlan Tarihi 02/04/2024
Konum Girne, Çatalköy Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 130 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 2
Bina Yaşı 11 - 15 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Eşyalı    

Açıklama

3 yatak odalı villaPopüler Çatalköy köyünde aydınlık ve ferah 3 yatak odalı villa. Zemin katta geniş bir terasa açılan çift kapılı geniş bir açık plan yaşam ve mutfak alanı hakimdir. Üst katta 3 adet çift kişilik yatak odası (biri ebeveyn banyolu) bulunmaktadır. Mülkiyet klima ile birlikte gelir ve ayrıca gazlı merkezi ısıtmanın eklenmesi için altyapıya sahiptir.
Dışarıda özel bir yüzme havuzu, entegre bir depolama odası ve ayrı bir açık hava duşu bulunmaktadır. Bahçeler az bakım gerektirir ve özel kapılı bir araba yolu vardır.
Gayrimenkul full eşyalı olarak satılmaktadır.
Arsa büyüklüğü yarım dönümün üzerindedir (770 m2).
Taşınmazın ortak tapusu bulunmaktadır. Ancak ortak arsa üzerinde sadece 2 adet mülk bulunmaktadır ve yeni sahibi tarafından parselleştirilmesi mümkündür.
Bu mülk için %5 oranında KDV ödenecektir.

Görüntülemenizi ayarlamak için lütfen bizimle iletişime geçin. Hizmetinizdeyiz!

Notlar