Intendox LTD.
Emlak Danışmanı INTENDOX LTD
Telefon +905488550010 /

Gönyeli Villaları

Satılık Villa - Lefkoşa, Gönyeli, property-Details.north-cyprus

£ 210,000

Gönyeli Villaları Gönyeli Villaları Gönyeli Villaları
Gönyeli Villaları Gönyeli Villaları

Hızlı Bakış

101evler İlan No #356600 İlan Tarihi 13/04/2024
Konum Lefkoşa, Gönyeli Tapu Türü Türk Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 130 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 2
Bina Yaşı 0 Kat Sayısı 0
Eşya Durumu -    

Açıklama

Gönyeli, Lefkoşa'nın kalbinde yer alan bu eşsiz villalar, modern yaşamın konforunu ve şehrin sunduğu olanaklara kolay erişimi bir araya getiriyor. 130 m2 ve 150 m2 seçenekleriyle, her ihtiyaca uygun genişlikte yaşam alanları sunuyoruz.
Lefkoşa'nın merkezine sadece 15 dakikalık, Girne'nin merkezine ise 20 dakikalık bir mesafede bulunan bu villalar, hem şehrin hareketli yaşamından uzakta sakin bir yaşam sunuyor, hem de şehir merkezlerine kolay ulaşım imkanı sağlıyor.
Tamamı Türk koçanlı banka kredisine uygun olan bu villalar, yatırım yapmak isteyenler için mükemmel bir fırsat sunuyor. Eylül ve Ekim aylarında anahtar teslimi yapılacak olan bu projemiz, hızla dolmakta olan bir talep ile karşılanıyor.
Bu şirin villalarımız, sadece uygun fiyatlarıyla değil, aynı zamanda bölgede benzer nitelikteki konutların azlığından dolayı da tercih ediliyor. Her biri özenle tasarlanmış ve modern yaşamın gereksinimlerini karşılayacak şekilde inşa edilmiş olan bu villalar, hem aileler hem de yatırımcılar için mükemmel bir seçenek sunuyor.
Hayalinizdeki yaşamı bulabileceğiniz bu özel villalardan birini kaçırmamak için hemen bizimle iletişime geçin ve kendinize özel bir köşe edinin!

Notlar