Intendox LTD.
Emlak Danışmanı INTENDOX LTD
Telefon +905488550010 /

CAESAR SİTESİ İSKELEDE SAHİBİNDENSTUDİO DAİRELER. KREDİYE UYGUN.

Satılık Studio - İskele, Long Beach, property-Details.north-cyprus

£ 65,000

CAESAR SİTESİ İSKELEDE SAHİBİNDENSTUDİO DAİRELER. KREDİYE UYGUN. CAESAR SİTESİ İSKELEDE SAHİBİNDENSTUDİO DAİRELER. KREDİYE UYGUN. CAESAR SİTESİ İSKELEDE SAHİBİNDENSTUDİO DAİRELER. KREDİYE UYGUN.
CAESAR SİTESİ İSKELEDE SAHİBİNDENSTUDİO DAİRELER. KREDİYE UYGUN. CAESAR SİTESİ İSKELEDE SAHİBİNDENSTUDİO DAİRELER. KREDİYE UYGUN.

Hızlı Bakış

101evler İlan No #358240 İlan Tarihi 20/04/2024
Konum İskele, Long Beach Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Studio
Metrekare 45 m2
Oda Sayısı 1+0 Banyo 1
Bina Yaşı 6 - 10 Kat Sayısı 0
Eşya Durumu - Dairenin Katı 0

Açıklama

  • Iskele idari bölgesinde, Famagusta'ya sadece 14 km uzaklıkta yer alan CESAR RESORT, etkileyici Akdeniz kıyısında huzurlu bir kaçış sunan benzersiz bir kompleks olarak öne çıkıyor. Farklı daire tiplerinden oluşan birkaç kompleksi içeren bu tatil köyü, çeşitli zevklere ve bütçelere hitap ediyor.

  • 🌊 Konum: Altın kumlu Long Beach'e sadece 600 metre mesafede bulunan CESAR RESORT, her saat ücretsiz plaj transferi sunuyor. Ayrıca, korunan Karpaz Yarımadası'na da yakın olan bu tesis, Akdeniz'in en güzel plajlarından biri olan ünlü GOLDEN BEACH dahil olmak üzere el değmemiş plajlarıyla meşhurdur.

  • 🏖️ Altyapı ve Olanaklar: CESAR RESORT'un sakinleri, çocuk oyun alanlarından spor tesislerine, eğitim merkezinden, cazibe merkezine, spor salonuna ve restoranlara kadar bir dizi olanak ve eğlence seçeneğinden faydalanıyor. Ayrıca, bir süpermarket ve ücretsiz plaj transferleri, burada yaşamı daha da kolaylaştırıyor.

  • 🏞️ Peyzaj Tasarımı: 47.000 metrekarelik yeşil çimenler, çiçek yatakları ve açan ağaçlar ve çalılarla kaplı CESAR RESORT, her mevsim doğanın tadını çıkarabileceğiniz gerçek bir vaha oluşturur.

  • 🏢 Daire Çeşitleri: CESAR RESORT, pratik düzenlere ve yüksek kaliteli iç mekan bitişlere sahip çeşitli bütçelere hitap eden bir dizi daireye sahiptir.

  • 🏨 Komşuluk: Bir golf sahasına yakın planlanmış olan CESAR RES

Notlar