Intendox LTD.
Emlak Danışmanı INTENDOX LTD
Telefon +905488550010 /

Caesar Resort SİTESİ İSKELEDE KİRALIK 0+1, 1+1, 2+1 2 depozito 1 kira 1 komisyon

6 Ay Kiralık Daire - İskele, Long Beach, property-Details.north-cyprus

£ 450

Caesar Resort SİTESİ İSKELEDE KİRALIK 0+1, 1+1, 2+1 2 depozito 1 kira 1 komisyon Caesar Resort SİTESİ İSKELEDE KİRALIK 0+1, 1+1, 2+1 2 depozito 1 kira 1 komisyon Caesar Resort SİTESİ İSKELEDE KİRALIK 0+1, 1+1, 2+1 2 depozito 1 kira 1 komisyon
Caesar Resort SİTESİ İSKELEDE KİRALIK 0+1, 1+1, 2+1 2 depozito 1 kira 1 komisyon Caesar Resort SİTESİ İSKELEDE KİRALIK 0+1, 1+1, 2+1 2 depozito 1 kira 1 komisyon

Hızlı Bakış

101evler İlan No #358309 İlan Tarihi 21/04/2024
Konum İskele, Long Beach
Durum 6 Ay Kiralık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 40 m2
Oda Sayısı 1+0 Banyo 1
Bina Yaşı 6 - 10 Kat Sayısı 15
Eşya Durumu Ful Eşyalı Dairenin Katı 15

Açıklama

🌟CAESAR RESORT – Bir Resort ve Residence 🌟

İskele idari bölgesinde, Gazimağusa'ya sadece 14 km uzaklıkta yer alan CESAR RESORT, muhteşem Akdeniz kıyı şeridi boyunca cennet gibi bir dinlenme sunan eşsiz bir kompleks olarak durmaktadır. Farklı dairelerin bulunduğu birçok kompleksten oluşan bu tesis, çeşitli zevklere ve bütçelere hitap etmektedir.

🌊 Konum: Long Beach'in altın kumlu kıyılarına sadece 600 metre uzaklıkta yer alan CESAR RESORT, her saat başı ücretsiz plaj transferi sağlamaktadır. Aynı zamanda, Akdeniz'in en güzel 10 plajı arasında yer alan ünlü ALTIN ​​BEACH dahil, el değmemiş plajlarıyla ünlü, koruma altındaki Karpaz Yarımadası'na da oldukça yakındır.

🏖️ Altyapı ve Olanaklar: CESAR RESORT sakinleri çok sayıda olanak ve eğlence seçeneğinin tadını çıkarır. Çocuk oyun alanları ve spor tesislerinden eğitim merkezine, turistik mekanlara, spor salonuna, SPA merkezine ve restoranlara kadar tatil köyü konforlu bir konaklama için her şeyi sunuyor. Ayrıca bir süpermarket ve ücretsiz plaj transferleri burada yaşamanın rahatlığını ve kolaylığını arttırmaktadır.

🏞️ Peyzaj Tasarımı: 47.000 m2'ye yayılan. Yemyeşil çimler, çiçek tarhları, çiçek açan ağaç ve çalılardan oluşan CESAR RESORT, doğanın her mevsim keyfini çıkarabileceğiniz gerçek bir vaha yaratır.

🏢 Daire Tipleri: CESAR RESORT, farklı bütçelere hitap eden, pratik yerleşim planlarına ve yüksek kaliteli iç kaplamalara sahip çeşitli dairelerle övünmektedir.

🏨 Mahalle: Golf sahasına yakın olarak planlanan CAESAR RESORT, Bafra ilçesi, Boaz balıkçı köyü, Gazimağusa, Ercan ve Larnaka havalimanlarının yanı sıra Ayia Napa ve Ayia Nikolaos tatil beldelerine kolay erişim imkanı sunmaktadır.

🏆Avantajları: Hem çocuklara hem de yetişkinlere yönelik gelişmiş altyapısı, çok sayıda tesis içi ve ticari hizmeti, her bütçeye uygun farklı daireleri, satış sonrası desteği ve kiralama olanaklarıyla CESAR RESORT eşsiz bir yaşam deneyimi sunuyor.

Bu olağanüstü tatil topluluğunun bir parçası olma şansını kaçırmayın! Daha fazla ayrıntı için bugün bizimle iletişime geçin ve yeni deniz kıyısındaki evinizi güvence altına alın! 📞


Notlar