COAST AND COUNTRY HOMES
Broker Kate Harvey
Telefon +905338403228 / +447376079091

Sole acente * Çarpıcı, tamamen mobilyalı 1 Yataklı Penthouse Daire

Satılık Penthouse - Gazimağusa, Tatlısu, property-Details.north-cyprus

£ 84,950

Sole acente * Çarpıcı, tamamen mobilyalı 1 Yataklı Penthouse Daire Sole acente * Çarpıcı, tamamen mobilyalı 1 Yataklı Penthouse Daire Sole acente * Çarpıcı, tamamen mobilyalı 1 Yataklı Penthouse Daire
Sole acente * Çarpıcı, tamamen mobilyalı 1 Yataklı Penthouse Daire Sole acente * Çarpıcı, tamamen mobilyalı 1 Yataklı Penthouse Daire

Hızlı Bakış

101evler İlan No #358658 İlan Tarihi 23/04/2024
Konum Gazimağusa, Tatlısu Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Penthouse
Metrekare 85 m2
Oda Sayısı 1+1 Banyo 1
Bina Yaşı 11 - 15 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Eşyalı Dairenin Katı 1

Açıklama

Tek acente * 1 Yatak Odalı Penthouse Daire * Full Eşyalı * Ortak Havuz * Kapalı Havuz * Site İçi Restoran * Spor Salonu * Oyun Odası * Deniz Manzaralı * Taşınmaya Hazır * Geliştirici Adına Tam Tapu *  KDV Ödenecek* Yönetim & ; Kiralama Şirketi * İnceleme Gezileri Sunulmaktadır
Konum:
Bu proje güzel bir bölgede yer almaktadır. Tatlısu bölgesi şehrin gürültüsünden uzaklaşıp daha rahat bir yaşam tarzının keyfini çıkarmanızı sağlıyor. Tatlısu, Girne ile Karpaz'ın ortasında yer aldığından, hem Girne'nin kültürel merkezi, hem de Karpaz plajları ve etkileyici yeni Marina'ya güzel günübirlik geziler yapmanıza olanak tanır.
Kompleks, yüksek konumu nedeniyle harika deniz manzarasına sahip bir dağ yamacında dinlenme yeri olarak inşa edilmiştir ve yeni kaliteli Akdeniz yaşam tarzınızı veya en pitoresk çevrede muhteşem bir tatil geçirmenizi sağlamak için birçok ortak tesis sunmaktadır. Büyük bir ortak yüzme havuzunun yanı sıra daha küçük bir havuz, ayrıca kış ayları için kapalı yüzme havuzunun yanı sıra çocuk oyun alanı ve spor sahaları da bulunmaktadır.  Site, sizin adınıza yapmak isteyebileceğiniz her türlü kiralamayı yönetmeye hazır olan tesis içi yönetim ve bakım ofisi sayesinde bakımlıdır, dolayısıyla bu, kiraya vermek için satın alınan bir mülk olarak mükemmel bir seçenek haline gelmektedir. . Aynı zamanda tüm yıl boyunca açık olan ve muhteşem yaz güneşi altında harika yemekler ya da sadece bir içki sunan kendi çok popüler restoranı ve barından da yararlanmaktadır.
Mülk:
Daireye girdiğinizde aydınlık, açık planlı bir alanla karşılaşacaksınız. oturma odası ve mutfak alanı. Mutfakta ankastre beyaz eşyaların yanı sıra bej renkte gömme dolaplar bulunmaktadır. Oturma odası, yeşil çevreye ve Akdeniz'e bakan hoş bir arka terasa açılmaktadır. Burası, manzaranın tadını çıkarırken güneşlenmek veya açık havada yemek yemek için mükemmel bir alandır.
Koridordan, çatıya çıkan merdivenlerle terasa doğrudan erişebilirsiniz. teras. Çatı terası 360 derece panoramik deniz ve dağ manzarasına sahiptir. Bu mülkte yeni bir duş kabini içeren tam donanımlı bir banyo bulunmaktadır. Yatak odasında gömme dolaplar, klima ve çift kişilik yatak bulunmaktadır.
Daire satılmaktadır. görüldüğü gibi mobilyalar, beyaz eşyalar ve klimalar dahil. Müteahhit adına olan bireysel tapu senedinin tamamı devredilmeye hazırdır. Site bakım ücretleri şu anda aylık 85 £'dur.
Bu, hoş bir site üzerinde makul bir fiyata harika bir çatı katı daire seçeneğidir. Daha fazla ayrıntı için bugün bizimle iletişime geçin!< br>Ölçümler:Oturma Odası/yemek alanı: 5,547x2,832 mMutfak alanı: 2,946x2,770 m Banyo: 1.615x2.216 mYatak odası: 3.518x3.047 mTeras: 3.927x2.419 m; 5.752x4.135 mÇatı Terası: 5.466x5.397 m    Site Özellikleri:
* Ortak Yüzme Havuzu* Çocuk Yüzme Havuzu* Kapalı Havuz* Restoran* Spor Salonu* Sauna* Oyun Odası* Kulüp Binası< /div>* Çocuk Oyun Alanı* Mini Golf* Yönetim veamp; Kiralama Ofisi
Neden Sahili Seçmelisiniz? Country Homes Emlak Acenteliği Ltd.
Sahil ve amp; Country Homes Emlakçılık Ltd. Şti. 17571 No'lu Kayıtlı Şirket olup Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği Üyesidir. Yalnızca kayıtlı ve lisanslı Emlak Acentelerinden mülk satın almak önemlidir.
Derneğin kural ve düzenlemelerine bağlı olmanın yanı sıra, aynı zamanda gurur duyuyoruz. Müşterilerimize her seçeneğin tüm mülk ve tapu ayrıntılarının, olası ek ücretlerin tam olarak açıklanmasını sağlamak ve onları kişisel ve finansal ihtiyaçları için doğru seçeneğe yönlendirmeye yardımcı olmak konusunda kendimiz çalışıyoruz. Kuzey Kıbrıs ve Londra'daki finans ortaklarımız, müşterilerimize finans ve ipotek seçenekleri konusunda yardımcı oluyor ve ekip olarak, müşterilerimizin güneşli bir ev hayalini gerçeğe dönüştürebiliyoruz.< br>Kuzey Kıbrıs'ta, özellikle de yabancı alıcılarla olan 15 yılı aşkın deneyimimiz, uzmanlığımız ve ada içi ağımız, A'dan Z'ye sorunsuz ve stressiz bir satın alma süreci ve satış sonrası sağlar.
REF: TA27

Notlar