COAST AND COUNTRY HOMES
Broker Kate Harvey
Telefon +905338403228 / +447376079091

Sole Agency * Tatlısu'da Deniz Manzaralı 2 Yatak Odalı Penthouse Daire * Ortak Tesisler

Satılık Penthouse - Gazimağusa, Tatlısu, property-Details.north-cyprus

£ 99,950

Sole Agency * Tatlısu'da Deniz Manzaralı 2 Yatak Odalı Penthouse Daire * Ortak Tesisler Sole Agency * Tatlısu'da Deniz Manzaralı 2 Yatak Odalı Penthouse Daire * Ortak Tesisler Sole Agency * Tatlısu'da Deniz Manzaralı 2 Yatak Odalı Penthouse Daire * Ortak Tesisler
Sole Agency * Tatlısu'da Deniz Manzaralı 2 Yatak Odalı Penthouse Daire * Ortak Tesisler Sole Agency * Tatlısu'da Deniz Manzaralı 2 Yatak Odalı Penthouse Daire * Ortak Tesisler

Hızlı Bakış

101evler İlan No #358680 İlan Tarihi 23/04/2024
Konum Gazimağusa, Tatlısu Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Penthouse
Metrekare 85 m2
Oda Sayısı 2+1 Banyo 1
Bina Yaşı 6 - 10 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Ful Eşyalı Dairenin Katı 1

Açıklama

Sole Agents* 2 Yatak Odalı Penthouse Daire * Kesintisiz Deniz ve Dağ Manzarası* Full Eşyalı * Tam Çatı Terası* Yeni Mutfak ve Banyo* Sineklikler* Yeni Buzdolabı ve Çamaşır Makinesi* Bakımlı Daire* Ortak Yüzme Havuzları * Kapalı Havuz * Restoran Yerinde * Spor Salonu * Oyun Odası  * Taşınmaya Hazır * Satıcı Adına Tam Tapu * Ödenmiş KDV *  Yönetim & Kiralama Şirketi * İnceleme Gezileri Sunulmaktadır
Konum:
Bu proje güzel bir bölgede yer almaktadır. Tatlısu bölgesi şehrin gürültüsünden uzaklaşıp daha dinlendirici bir yaşam tarzının keyfini çıkarmanızı sağlıyor. Tatlısu, Girne ile Karpaz'ın ortasında yer aldığından, hem Girne'nin kültürel merkezi, hem de Karpaz plajları ve etkileyici yeni Marina'ya güzel günübirlik geziler yapmanıza olanak tanır.
Kompleks, yüksek konumu nedeniyle muhteşem deniz manzaralı bir dağ sığınağı olarak inşa edilmiştir ve yeni kaliteli Akdeniz yaşam tarzınızı veya pitoresk bir ortamda muhteşem bir tatil geçirmenizi sağlamak için birçok ortak tesis sunmaktadır. Site, kiralık mülkleri sizin adınıza yönetmeye de hazır olan saha yönetimi ve bakım ofisi sayesinde bakımlıdır ve bu da burayı kiralık bir mülk olarak mükemmel bir seçenek haline getirmektedir.
Gayrimenkul:
Daireye girdiğinizde aydınlık, açık plan oturma odası ve mutfak alanıyla karşılaşacaksınız. Mutfakta gri renkli ve beyaz eşyalı gömme dolaplar, yeni buzdolabı dondurucusu da mevcuttur. Oturma odası, havuza ve Akdeniz'e bakan hoş bir arka terasa açılmaktadır. Burası güneşlenmek veya açık havada manzaranın tadını çıkarırken yemek yemek için mükemmel bir alandır.
Ana yatak odası ve misafir yatak odasının tam donanımlı aile banyosuna erişimi vardır. Tüm yatak odalarında gömme dolap ve klima mevcut olup, çift kişilik ve tek kişilik yataklar ve komodinlerle donatılmıştır.
Dairenin muhteşem deniz ve deniz manzaralı tam bir çatı terası vardır. dağ manzaralı olup, arka terastan giriş imkanı bulunmaktadır.Daire, mobilya, beyaz eşya ve klima dahil görüldüğü gibi satılmaktadır.  Mülk bakımlıdır ve geçen yıl tamamen boyanmıştır.
Sahibi adına olan bireysel tapunun tamamı devredilmeye hazırdır ve KDV ödenmiştir. .
Bu, hoş bir site üzerinde makul bir fiyata harika bir çatı katı daire seçeneğidir – Daha fazla ayrıntı için bugün bizimle iletişime geçin!
Ölçüler:
Yaşam alanı: 3.607x4.210 mMutfak alanı: 4.188x3, 339 mAile Banyosu: 2.164x1.617 mYatak Odası: 3.613x3.067 m Ebeveyn Yatak Odası: 3.984x2.904 m   Site Özellikleri:
* Ortak Yüzme Havuzu* Çocuk Yüzme Havuzu* Kapalı Havuz* Restoran* Spor Salonu* Sauna* Oyun Odası* Kulüp Binası< /div>* Çocuk Oyun Alanı* Mini Golf* Yönetim veamp; Kiralama Ofisi
Neden Sahili Seçmelisiniz? Country Homes Emlak Acenteliği Ltd.
Sahil ve amp; Country Homes Emlakçılık Ltd. Şti. 17571 No'lu Kayıtlı Şirket olup Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği Üyesidir. Yalnızca kayıtlı ve lisanslı Emlak Acentelerinden mülk satın almak önemlidir.
Derneğin kural ve düzenlemelerine bağlı olmanın yanı sıra, aynı zamanda gurur duyuyoruz. Müşterilerimize her seçeneğin tüm mülk ve tapu ayrıntılarının, olası ek ücretlerin tam olarak açıklanmasını sağlamakta ve onları kişisel ve finansal ihtiyaçları için doğru seçeneğe yönlendirmede yardımcı oluyoruz. Kuzey Kıbrıs ve Londra'daki finans ortaklarımız, müşterilerimize finans ve ipotek seçenekleri konusunda yardımcı oluyor ve ekip olarak, müşterilerimizin güneşli bir ev hayalini gerçeğe dönüştürebiliyoruz.< br>Kuzey Kıbrıs'ta, özellikle de yabancı alıcılarla olan 15 yılı aşkın deneyimimiz, uzmanlığımız ve ada içi ağımız, A'dan Z'ye sorunsuz ve stressiz bir satın alma süreci ve satış sonrası sağlar.
REF: TA29

Notlar