Skyline Real Estate
Broker Halit Süleyman Ülkür
Telefon +905488350033 / +905338242394

Dalgaların Sesiyle Uyanın: Denize Sıfır Yaşamın Keyfi sizleri bekliyor.

Satılık Daire - İskele, Boğaz, property-Details.north-cyprus

£ 158,000

Dalgaların Sesiyle Uyanın: Denize Sıfır  Yaşamın Keyfi sizleri bekliyor. Dalgaların Sesiyle Uyanın: Denize Sıfır  Yaşamın Keyfi sizleri bekliyor. Dalgaların Sesiyle Uyanın: Denize Sıfır  Yaşamın Keyfi sizleri bekliyor.
Dalgaların Sesiyle Uyanın: Denize Sıfır  Yaşamın Keyfi sizleri bekliyor. Dalgaların Sesiyle Uyanın: Denize Sıfır  Yaşamın Keyfi sizleri bekliyor.

Hızlı Bakış

101evler İlan No #360761 İlan Tarihi 02/05/2024
Konum İskele, Boğaz Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 70 m2
Oda Sayısı 1+1 Banyo 1
Bina Yaşı Proje Aşamasında Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Eşyasız Dairenin Katı 1

Açıklama

Four Seasons Life, hayallerinizin ötesinde bir yaşam sunmak için tasarlanmış olan üç projemizde, eşsiz bir deneyim vadediyor. Açık havuz, çocuk havuzu ve spor alanı gibi olanaklarla donatılmış tesislerimiz, konfor ve keyif dolu anlar yaşamanızı sağlıyor. Ayrıca, otopark ve 24 saat güvenlik hizmeti ile huzurunuz için her detay düşünülmüş.

Denize sıfır konumumuz ve resort otel konforuyla, her an tatil havasını soluyorsunuz. Tesisimizin içerisinde yer alan restoranlar ve kafeler, lezzet dolu anlar yaşamanızı sağlarken, iskele ve cabanalarımız da denizin tadını çıkarma imkanı sunuyor.

Üstelik, 3. etap projemizde %35 peşinatla başlayan ödeme seçeneği ve kalan tutarı 4 yıla kadar taksitlendirme imkanı sunuyoruz. Sıfır faizle sunulan bu muhteşem yatırım fırsatıyla, ödemenin %80'i tamamlandığında dairenizi hemen teslim alabilirsiniz.

Ayrıca, ayda 1000 Euro kira getirisi taahhüt ediyor ve her yıl %30-40 kar marjı sunarak yatırımınızı daha da değerli hale getiriyoruz. Detaylı bilgi almak ve yerinde deneyimlemek için bize ulaşmanız yeterli. Hayalinizdeki yaşama bir adım daha yakınsınız!


Notlar