Intendox LTD.
Emlak Danışmanı INTENDOX LTD
Telefon +905488550010 /

Incesu Bölgesinde Satılık Harika 4+1 Villa (Arabayla Birlikte Satılıyor)

Satılık Villa - Girne, İncesu, property-Details.north-cyprus

£ 330,000

Incesu Bölgesinde Satılık Harika 4+1 Villa (Arabayla Birlikte Satılıyor) Incesu Bölgesinde Satılık Harika 4+1 Villa (Arabayla Birlikte Satılıyor) Incesu Bölgesinde Satılık Harika 4+1 Villa (Arabayla Birlikte Satılıyor)
Incesu Bölgesinde Satılık Harika 4+1 Villa (Arabayla Birlikte Satılıyor) Incesu Bölgesinde Satılık Harika 4+1 Villa (Arabayla Birlikte Satılıyor)

Hızlı Bakış

101evler İlan No #361909 İlan Tarihi 07/05/2024
Konum Girne, İncesu Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 180 m2
Oda Sayısı 4+1 Banyo 2
Bina Yaşı 16 - 20 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Ful Eşyalı    

Açıklama

Kuzey Kıbrıs'ın Incesu bölgesindeki güzel villaya hoş geldiniz!

Bu villa ile dört geniş yatak odası ve iki modern banyo sunarak, tüm aile için maksimum konfor sağlıyor. Bu evin ayırt edici özelliği, meyve ağaçları ve güzel palmiyelerle donatılmış muhteşem bahçesidir, bu da benzersiz bir huzur ve konfor atmosferi oluşturur.

Villanın arazisinde, sıcak günlerde serinlemeye davet eden özel bir yüzme havuzu ile birlikte, aracınız için bir garaj bulacaksınız, maksimum konfor ve güvenlik sağlayarak.

Evinizde son zamanlarda yapılan yalıtım çalışmalarının kışın sıcaklığı koruyarak ve yazın serin kalmasını sağladığını belirtmek önemlidir. Bu, bu villada konaklamanızın yılın herhangi bir zamanında maksimum konforlu olmasını sağlar.

Villanın terasından doğrudan dağlar ve denizin nefes kesen manzarasının keyfini çıkarabilir, doğanın güzelliğinin unutulmaz izlenimlerini yaşayabilirsiniz.

Ek olarak, villanın İngiliz okulu ve bölgedeki tüm altyapıya yakın konumu, çocuklu aileler için ideal bir seçenek haline getirir.

Bu mükemmel kombinasyonu konfor, lüks ve kullanışlılık, bu villayı aileniz için ideal bir yer haline getirir. Kuzey Kıbrıs'ta bu eşsiz mülkiyetin sahibi olma fırsatını kaçırmayın. Ev, içindeki araba ve tüm cihazlar ve mobilyalarla birlikte satılmaktadır. Tüm resmi detayları açıklığa kavuşturmak için bugün bize ulaşın!


Notlar