Intendox LTD.
Emlak Danışmanı INTENDOX LTD
Telefon +905488550010 /

Karaoglanoglu'da 3+1 villa. Türk Tapusu!

Satılık Villa - Girne, Karaoğlanoğlu, property-Details.north-cyprus

£ 349,000

Karaoglanoglu'da 3+1 villa. Türk Tapusu! Karaoglanoglu'da 3+1 villa. Türk Tapusu! Karaoglanoglu'da 3+1 villa. Türk Tapusu!
Karaoglanoglu'da 3+1 villa. Türk Tapusu! Karaoglanoglu'da 3+1 villa. Türk Tapusu!

Hızlı Bakış

101evler İlan No #361943 İlan Tarihi 07/05/2024
Konum Girne, Karaoğlanoğlu Tapu Türü Türk Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 200 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 2
Bina Yaşı 11 - 15 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Eşyalı    

Açıklama

Kuzey Kıbrıs'ta kendi cennet köşenizi hayal edin - Karaoglanoglu'nun resim-perest bölgesindeki 3+1 villa. Rahatlık, izole yaşam ve eğlenceye yakınlığın mükemmel bir karışımı.

Bu şirin villa, size ve ailenize üç geniş yatak odası ve iki banyo sunarak maksimum konfor ve kolaylık sağlar. Her gün doğa ve huzur içinde uyanacaksınız, meyve ağaçları ve zarif palmiyelerle süslenmiş güzel bahçe sayesinde.

Denize sadece birkaç dakikalık yürüme mesafesinde bulunan bu villa, plaj keyfi ve deniz kenarı gezilerinden her zaman yararlanma fırsatı sunar. Ve adanın en iyi casinolarından biri olan Merit'e yakınlığı sayesinde, evinizden sadece birkaç adım uzaklıkta çeşitli eğlence ve restoranların tadını çıkarabilirsiniz.

Kuzey Kıbrıs'ta bu eşsiz cennet parçasını edinme şansını kaçırmayın ve unutulmaz anılar yaratın. Bu güzel villayla ilgili daha fazla bilgi almak için şimdi bizimle iletişime geçin!


Notlar