Intendox LTD.
Emlak Danışmanı INTENDOX LTD
Telefon +905488550010 /

Catalkoy bölgesinde satılık lüks 5+1 villa.

Satılık Villa - Girne, Çatalköy, property-Details.north-cyprus

£ 725,000

Catalkoy bölgesinde satılık lüks 5+1 villa. Catalkoy bölgesinde satılık lüks 5+1 villa. Catalkoy bölgesinde satılık lüks 5+1 villa.
Catalkoy bölgesinde satılık lüks 5+1 villa. Catalkoy bölgesinde satılık lüks 5+1 villa.

Hızlı Bakış

101evler İlan No #363023 İlan Tarihi 10/05/2024
Konum Girne, Çatalköy Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 400 m2
Oda Sayısı 5+1 Banyo 4
Bina Yaşı 1 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Yarı Eşyalı    

Açıklama

Kuzey Kıbrıs'ın kuzey sahilindeki güzel Chatalkoy bölgesinde lüks bir villa tanıtmaktayım. Bu muhteşem ev, inanılmaz doğa ve denize yakınlık ortamında lüks yaşamı mükemmel bir şekilde birleştiriyor.

Bu villanın alanı etkileyici - 350 metrekarelik yaşam alanı ve ek olarak 50 metrekarelik teraslar, dış mekan dinlenme ve eğlence için alan sağlar. 1300 metrekarelik bir arazi üzerine kurulmuş, bu sizin cennet köşeniz.

Villanın içinde 5 lüks yatak odası bulunmaktadır, her biri maksimum konfor ve rahatlık için tasarlanmıştır. Pencerelerden manzaralar ve geniş odalar her yatak odasına çekicilik katıyor.

Çalışan bir kuyu ve mangal alanının bulunması, aileniz ve arkadaşlarınızla açık havada manzara eşliğinde akşam yemeklerinin tadını çıkarmanızı sağlar. Üç araba için garaj, araçlarınız için kolaylık ve güvenlik sağlar.

Dahili klima sistemi, yıl boyunca evde konforlu bir iklim sağlar. Ve 13x6 metre ölçülerinde lüks bir havuz ile ayrı bir havuz evi, muhteşem bir mülkün sınırları içinde lüks yüzme ve güneşlenme imkanı sunar.

Chatalkoy'un güzel bölgesinde bulunan bu villa, sakinlerine doğanın güzelliğini, denize yakınlığı ve modern yaşamın tüm olanaklarını keyifle yaşama fırsatı sunuyor. Bu eşsiz konutu sahibi olma şansını kaçırmayın!


Notlar