COLDWELL BANKER MAXIMUM GİRNE
Ofis Maximum Sales
Telefon +903928160858 / +903928160858

Kıbrıs Girne Merkezde AVM Residence Projesinde Satılık Ofisler POA

Satılık Ofis - Girne, Girne Merkez, property-Details.north-cyprus

£ 1

Kıbrıs Girne Merkezde AVM Residence Projesinde Satılık Ofisler POA Kıbrıs Girne Merkezde AVM Residence Projesinde Satılık Ofisler POA Kıbrıs Girne Merkezde AVM Residence Projesinde Satılık Ofisler POA
Kıbrıs Girne Merkezde AVM Residence Projesinde Satılık Ofisler POA Kıbrıs Girne Merkezde AVM Residence Projesinde Satılık Ofisler POA

Hızlı Bakış

101evler İlan No #202599 İlan Tarihi 17/02/2021
Konum Girne, Girne Merkez Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Ticari Emlak / Ofis
Metrekare 65 m2
Oda Sayısı 1+0 Banyo 1
Bina Yaşı 0 Kat Sayısı 5
Eşya Durumu -    

Açıklama

Girne’de Alışveriş Çılgınlığı Başlıyor!


Dolphin Avm & Residence; Dr. Fazıl Küçük Caddesi’nde Lord's Palace Hotel'in ve birçok önemli noktanın yer aldığı Yeni Liman Bölgesi’nde denize yürüme mesafesinde; alışverişin, lüksün ve sosyalliğin tam merkezi olacak şekilde inşa ediliyor.

Girne'nin ilk, KKTC'nin ise en büyük ve kapsamlı AVM & Residence projesinde, birbirinden lüks markaların bulunduğu mağazalar, her damak zevkine hitap edecek çeşitlilikte lezzetin yer alacağı yemek katı ve vizyondaki filmleri izleyebileceğiniz sinema salonlarının yanı sıra; hukuk bürosu, mimarlık ofisi, diş hekimi, diyetisyen, estetisyen ve cilt bakım merkezi gibi bir çok meslek grubuna hitap edebilecek ofis katları ile işinize prestij katabilirsiniz. Studio, 1+1, 2+1, 3+1 ve dublex penthouse daire seçenekleri de bu muhteşem kompleksin içinde size sosyal bir yaşamın kapılarını aralayarak yaşam tarzınızı bambaşka boyutlara taşıyacak.

İhtiyacınız olan her şey, yatırımın geleceği burada!

Merkezi konumuyla cazibe merkezi haline gelecek olan Dolphin AVM & Residence projesi sizlere birçok ilki yaşatmak için geliyor.

Her türlü ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz; lüksün, konforun keyfini çıkarabileceğiniz her ihtiyaca uygun yatırım fırsatı sunan çok özel projede siz de yerinizi alın.

Detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Coldwell Banker Maximum

0392 816 08 58



Notlar