Better Homes & Design by Kerem Özgen
Yetkili Kerem Özgen
Telefon +905428808686 / +905338343535

Deniz Kenarındaki Heyecan Verici 2 Yatak Odalı Dubleks Çatı Katı

Satılık Penthouse - Lefke, Gaziveren, property-Details.north-cyprus

£ 117,800

Deniz Kenarındaki Heyecan Verici 2 Yatak Odalı Dubleks Çatı Katı Deniz Kenarındaki Heyecan Verici 2 Yatak Odalı Dubleks Çatı Katı Deniz Kenarındaki Heyecan Verici 2 Yatak Odalı Dubleks Çatı Katı
Deniz Kenarındaki Heyecan Verici 2 Yatak Odalı Dubleks Çatı Katı Deniz Kenarındaki Heyecan Verici 2 Yatak Odalı Dubleks Çatı Katı

Hızlı Bakış

101evler İlan No #205052 İlan Tarihi 14/03/2021
Konum Lefke, Gaziveren Tapu Türü Türk Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Penthouse
Metrekare 95 m2
Oda Sayısı 2+1 Banyo 2
Bina Yaşı 1 Kat Sayısı 9
Eşya Durumu Eşyasız Dairenin Katı 9

Açıklama

Satılık Daire Açıklaması

Bu, deniz ve dağ manzaralı 2 yatak odası, açık plan oturma / yemek alanı ve 14 metrekarelik geniş bir terastan oluşan 8. ve 9. katta bulunan Dubleks Penthouse'dir. Çatı havuzu ve dinlenme alanı sadece 1 kat yukarıda olup tam donanımlı bir spor salonu da sunmaktadır. 108-132 m² 2 yatak odalı Dubleks Penthouse'lar, genel olarak en iyi manzaraya sahip 8. ve 9. katlarda da mevcuttur.


Oldukça başarılı olan Afrodit Sahil Projesi'nin 4. etabı, denizden sadece 400 metre uzaklıkta ve Afrodit 1, 2 ve Kule projelerine bitişik, 8 katlı 2 blok üzerinde Stüdyo, 1 ve 2 yatak odalı dairelerin yeni bir gelişimidir.


Sakinleri, ortak zemin seviyesinde yüzme havuzu ve bar alanı ile muhteşem deniz ve dağ manzaralı çatı teras havuzlarının keyfini çıkaracaklar.


Kuzey Kıbrıs'ın Batı Kıyısındaki Gaziveren bölgesi, şehirlere ve olanaklara kolay erişimin yanı sıra Ercan Uluslararası Havaalanı'na sadece 1 saat uzaklıkta rahat bir yaşam tarzı sunmaktadır. Yakındaki Lefke kasabası, Cittaslow projesi aracılığıyla Avrupalı ​​kalkınma ile yeni kurulan bağlantılara sahip, giderek daha popüler bir bölgedir ve Uluslararası Üniversite'de mükemmel uzun vadeli kira getirileri sağlayan yüksek bir öğrenci nüfusuna ev sahipliği yapmaktadır.


Troodos kayak merkezi sadece 60 km uzaklıktadır ve tesis bünyesindeki Aphrodite Sörf Kulübü ile aynı gün içinde Kayak, Sörf ve Yüzebilirsiniz! Aksi takdirde, sadece rahatlayın ve kumlu plajın ve Akdeniz güneşinin tadını çıkarın.



Notlar