Cyprus Riviera Properties & Investment
Broker Nina Ratib
Telefon +905338690704 / +905338800700

Fiyat güncelenmiş! Ağırdağ’da tepede 3 Donumluk manzarali ve yüksek arazide 5 yatak odalı Koşk

Satılık Müstakil Ev - Girne, Ağırdağ, property-Details.north-cyprus

£ 600,000

Fiyat güncelenmiş! Ağırdağ’da tepede 3 Donumluk manzarali ve yüksek arazide 5 yatak odalı Koşk Fiyat güncelenmiş! Ağırdağ’da tepede 3 Donumluk manzarali ve yüksek arazide 5 yatak odalı Koşk Fiyat güncelenmiş! Ağırdağ’da tepede 3 Donumluk manzarali ve yüksek arazide 5 yatak odalı Koşk
Fiyat güncelenmiş! Ağırdağ’da tepede 3 Donumluk manzarali ve yüksek arazide 5 yatak odalı Koşk Fiyat güncelenmiş! Ağırdağ’da tepede 3 Donumluk manzarali ve yüksek arazide 5 yatak odalı Koşk

Hızlı Bakış

101evler İlan No #236762 İlan Tarihi 04/02/2022
Konum Girne, Ağırdağ Tapu Türü Türk Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Müstakil Ev
Metrekare 750 m2
Oda Sayısı 5+4 Banyo 5
Bina Yaşı 6 - 10 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Sadece Beyaz Eşya    

Açıklama

Cyprus Riviera Emlak bünyesinde satılık Villamız

Lüks ve ihtişam sevenler için kaçırılmayacak fırsatı,  Girne'ye 5, Lefkoşa'ya 15 dk sürüş mesafesinde olan Ağırdağ'da 3 katlı bir malikane! Yamaca konumlanmış Türk Koçanlı 4069 m2 arazi üzerine kurulu toplam 750 m2 olan villa, ihtişamını özel getirtilen heykeller ve Romanya'dan getirtilen cam ve doğal ahşap malzeme işçilikleriyle taçlandırıyor.
Evin zengin bir hava katan büyük bir lobisi mevcuttur.
Giriş katta L’e şeklinde şomeneli bir salon,ve kendine ait büyük bir terası vardır., Gelen misafirlerle oturup tam bir keyif yapma yeridir. Mutfak kiler odası ve havuz a çıkan  bir terasa sahiptir. Ayrıca Çalışma odası veya  misafir yatak odası olarak kullanım imkanı olan ekstra bir oda mevcuttur..

Evin birinci kattı 3  Ensuite yatak odalıdır.  Ayrıca orta büyüklükte bir oturma odası mevcuttur. Güneşin batışını oturma odasının büyük terasından izleyebilirsiniz.
Bütün yatak odaları panjurlu ve oldukça büyüktür. Ebeveyn odası büyük jakuzilidir, şomeneli oturma odası vardır ve Lefkoşa manzaralı kocaman bir terasa sahiptir..

Bodrum katı çok fonksiyonludur. 2 arabalık garaj yeri, Gym salonu ve banyo ve tuvaletlı saunaya sahiptir. Yanında 1 yatak odalı daire bulunmaktadır, yardımci ev olarak kulanılır. Ayrıca havuz motor odası da buradadır.

Çocuklar içün evin en üs kattında full Lefkoşa manzaralı bir çardak ve oyun alanı mevcuttur. Ayrıca banyo ve tuvalet bulunmaktadır.


Panoramik olarak Lefkoşa'yı ayakları altına alan villanın, ayrıca bahçesinde  havuz, taş fırın ve barbekü alanı vardır., 
Satılık evin Arazisi meğllidir. Birinci meğildi Arıcılık yapma imkanı mevcuttur. Ayrıca bu alana gelebilmek içün ayrı kapılı girişi vardır.
İkinci meşelimde ev kuşlar ve hayvanlar içün alana sahiptir.
Bütün arazi içinde en az 10 çeşit meyve ve zeytin ağaçlar mevcut. 

Bu villanın satış Fiyatı 695000STG'dir.

Konu hakkında Detaylı bilgi almak için lütfenNina Ratib'e ulasın. Tel:+90 533 869 07 04

www.cyprusrivieraproperty.com 




Notlar