Stock Cyprus
Yetkili Stock Cyprus
Telefon +905391021965 / +905391021965

LEFKOŞA MİNARELİKÖY GARDENPARK34 PROJESİNDE AVANTAJLI KİRALIK DÜKKANLAR

1 Yıl Kiralık Dükkan - Lefkoşa, Değirmenlik, property-Details.north-cyprus

₺ 17,000

LEFKOŞA MİNARELİKÖY GARDENPARK34 PROJESİNDE   AVANTAJLI KİRALIK DÜKKANLAR LEFKOŞA MİNARELİKÖY GARDENPARK34 PROJESİNDE   AVANTAJLI KİRALIK DÜKKANLAR LEFKOŞA MİNARELİKÖY GARDENPARK34 PROJESİNDE   AVANTAJLI KİRALIK DÜKKANLAR
LEFKOŞA MİNARELİKÖY GARDENPARK34 PROJESİNDE   AVANTAJLI KİRALIK DÜKKANLAR LEFKOŞA MİNARELİKÖY GARDENPARK34 PROJESİNDE   AVANTAJLI KİRALIK DÜKKANLAR

Hızlı Bakış

101evler İlan No #254706 İlan Tarihi 29/07/2022
Konum Lefkoşa, Değirmenlik
Durum 1 Yıl Kiralık Emlak Türü Ticari Emlak / Dükkan
Metrekare 110 m2
Oda Sayısı 2+1 Banyo 1
Bina Yaşı 3 Kat Sayısı 7
Eşya Durumu -    

Açıklama

Kıbrısın kalbi minareliköyde  kiralık fırsat dükkanlar,

İster ofis ister ticari dükkan olarak kullanıma uygun lefkoşanın gelişen ve değer kazanan bölgesi minareliköyde GARDENPARK34 PROJESİNDE kiralık dükkanlar hakkında detaylı bilgi için lütfen arayın..

STOCKCYPRUS YAŞAM VE YATIRIM SEÇENEKLERİ SUNAR.

Kiralık Daire - Minareliköy, Lefkoşa, Kuzey Kıbrıs

Yeni bir yaşam

KIBRIS'TA AYRICALIKLI VE KONFORLU BİR YAŞAM

Etkileyici modern mimari hatlar ile sıra dışı mimari tekniklerin harmanlanmasıyla hayat bulan Gardenpark34, lüks ve konfordan taviz vermeyen olanakları ile sizlere keyif alacağınız bir yaşam vaadediyor.

 Tavizsiz Konfor - Üst seviye tasarım ve donanım

Her konut ve ticari ünite maksimum konfor ve kullanım kolaylığı sunacak şekilde tasarlandı, en iyi materyaller ve markalar ile donatıldı.

Doğru Yatırım - Doğru fiyat, doğru yatırım

Bir çok farklı proje ile Minareliköy'de yarattığımız yatırım projeksiyonunu görece bakir bir bölgenin kalkınması üzerine kurduk. Bu bağlamda bölgenin değerlenmesi, seneden seneye gayrimenkulünüzün de değerlenmesi anlamına gelecek.

Merkezi Konum - 3 Şehir, 1 havalimanı

Kıbrısın 3 büyük şehrine ve Ercan havalimanına kısacık bir sürüş ile ulaşabilmeye ve çevresi villalardan oluşan ayrıcalıklı bir muhitte oturma lüksüne sahip olmaya hazır olun.

ÖZELLİKLER

2 +1 Konutlar ve ticari üniteler

90 m² - 140 m²

Isı ve ses yalıtımı

Geniş otopark alanı

Ankastre beyaz eşya

High-gloss mutfak mobilyaları

Skygarden ortak kullanım terası

Ve daha fazlası...

Kuruluma hazır split klima tesisatı, çift asansör, geniş balkonlar gibi hayatınızı kolaylaştıracak birçok özellik ve daha fazlası!

"Sadece en iyileri ile çalışıyoruz"

Sizler için niceliğin değil niteliğin öncelikli olduğunu biliyoruz. Projelerimizde yalnızca uluslararası arenada kendini kanıtlamış, yaşam alanınızın her santimetrekaresinde sizlere keyif verecek Rehau ve Kone gibi seçkin markalar ile çalışıyoruz.

Hızlı Bakış


Notlar