Intendox LTD.
Emlak Danışmanı INTENDOX LTD
Telefon +905488550010 /

Girne - Alsancak 1+1, havuzlu yeni modern komplekste Türkçe, İngilizce, Rusça konuşuyoruz.

Satılık Daire - Girne, Alsancak, property-Details.north-cyprus

£ 95,000

Girne - Alsancak 1+1, havuzlu yeni modern komplekste Türkçe, İngilizce, Rusça konuşuyoruz. Girne - Alsancak 1+1, havuzlu yeni modern komplekste Türkçe, İngilizce, Rusça konuşuyoruz. Girne - Alsancak 1+1, havuzlu yeni modern komplekste Türkçe, İngilizce, Rusça konuşuyoruz.
Girne - Alsancak 1+1, havuzlu yeni modern komplekste Türkçe, İngilizce, Rusça konuşuyoruz. Girne - Alsancak 1+1, havuzlu yeni modern komplekste Türkçe, İngilizce, Rusça konuşuyoruz.

Hızlı Bakış

101evler İlan No #269801 İlan Tarihi 25/11/2022
Konum Girne, Alsancak Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 55 m2
Oda Sayısı 1+1 Banyo 1
Bina Yaşı 0 Kat Sayısı 3
Eşya Durumu - Dairenin Katı 2

Açıklama

Alsancak'ın merkezinde, dağların muhteşem manzarasına sahip 1+1 satılmaktadır. Güzel düzen, havuza sahip yeni bir kompleks. İngiliz okulunun yakınında mağazalar, kafeler, restoranlar var. Yatırım yapmak ve kiralamak için harika.
Bu kompleksin en önemli avantajı, dağların eteklerinde, süpermarketlere, restoranlara ve plajlara 5 dakika uzaklıkta inşa edilmiş elverişli bir konumdadır. Ayrıca güzel çocuk parkına yürüyerek iki dakikada, Girne'nin merkezine ise deniz kıyısı boyunca 10-15 dakikada ulaşılabilir.
Alsancak, Girne'nin 9 km batısında yer almaktadır. Gerçekten geleneksel Kıbrıs atmosferi, dağların ve denizin muhteşem manzaraları ve Kuzey Kıbrıs'taki en iyi plajları ve restoranları ile ünlüdür.Alsancak herhangi bir amaç için mükemmeldir! İster kalıcı bir ikamet yeri, ister yatırım veya tatil olsun.Şirketimiz INTENDOX, Kuzey Kıbrıs'ta üç günlük ücretsiz bir tur sunuyor. Havaalanında buluşuyoruz, bir daireye yerleşiyoruz ve Kuzey Kıbrıs'ta üç günlük bir emlak turu yapıyoruz.
Ayrıca, Intendox'tan tüm aile için oturma izni almak üzere yasal hizmetler sunarak mülk satın alırken de destek veriyoruz.

Notlar