Zeki Basri Emlak
Yetkili Zeki basri
Telefon +905488243827 /

Açık Teras ve Havuz Manzaralı Muhteşem Zemin Kat Ünitesi

Satılık Studio - Gazimağusa, Yeni Boğaziçi, property-Details.north-cyprus

£ 106,000

Açık Teras ve Havuz Manzaralı Muhteşem Zemin Kat Ünitesi Açık Teras ve Havuz Manzaralı Muhteşem Zemin Kat Ünitesi Açık Teras ve Havuz Manzaralı Muhteşem Zemin Kat Ünitesi
Açık Teras ve Havuz Manzaralı Muhteşem Zemin Kat Ünitesi Açık Teras ve Havuz Manzaralı Muhteşem Zemin Kat Ünitesi

Hızlı Bakış

101evler İlan No #281084 İlan Tarihi 21/02/2023
Konum Gazimağusa, Yeni Boğaziçi Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Studio
Metrekare 38 m2
Oda Sayısı 1+0 Banyo 1
Bina Yaşı Proje Aşamasında Kat Sayısı 1
Eşya Durumu Eşyalı Dairenin Katı 0

Açıklama

Bu zemin kat birimi, doğa ve mimari parlaklığın çarpıcı bir karışımıdır. Sahil şeridinden sadece 625 metre uzaklıkta yer alan bu sansasyonel ev, palmiye ağaçlarının olduğu çarpıcı bir havuz kanopisine, taştan bir yürüyüş yoluna ve arkada otoparklara sahiptir.

Arzu edilen iç bozulmamış. Bu ev, bir yatak odası, salon, mutfak (23 m²), teras (12 m²), banyo (3,9 m²) ve alan (31,7 +12-23 m²) ile benzersiz bir şekilde döşenmiş, üstü açık teraslı ve özel bahçeli bir stüdyodur. .

Tesiste ayrıca yeşil alan, çocuk oyun alanı, resepsiyon, spor salonu, spa, sauna, hamam, cafe/bar, jeneratör, 7/24 güvenlik kamerası, açık otopark alanları gibi bir dizi yerleşik olanak ve hizmet sunulmaktadır. bodrum depo odaları.

Gazimağusa sahil şeridine sadece 625 metre uzaklıkta stratejik bir konuma sahip olan tesis, Long Beach İskelesi, Kocareis, Yeni Boğaziçi Halk Plajı, Yeni Boğaziçi Parkı, Salamis Ormanı, Salamis Anrik City, Yakın Doğu Yeni Boğaziçi gibi bir dizi cazibe merkezine yakındır. Kolej, St Barnabas Manastırı, Gazimağusa Devlet Hastanesi ve Doğu Akdeniz Üniversitesi.

Bu büyüleyici mülk, yalnızca birkaç evin kaldığı nadir bir buluntu. Kendinizinkini güvence altına alma şansınızı kaçırmayın - şimdi bizimle iletişime geçin!


Notlar