Tekce Overseas
Emlak Danışmanı Serhat Güner
Telefon +905495100707 / +902423245494

Kıbrıs İskele'de Otel Konseptli ve Havuzlu Sitede Daireler

Satılık Daire - İskele, Ötüken, property-Details.north-cyprus

£ 96,900

Kıbrıs İskele'de Otel Konseptli ve Havuzlu Sitede Daireler Kıbrıs İskele'de Otel Konseptli ve Havuzlu Sitede Daireler Kıbrıs İskele'de Otel Konseptli ve Havuzlu Sitede Daireler
Kıbrıs İskele'de Otel Konseptli ve Havuzlu Sitede Daireler Kıbrıs İskele'de Otel Konseptli ve Havuzlu Sitede Daireler

Hızlı Bakış

101evler İlan No #282160 İlan Tarihi 27/02/2023
Konum İskele, Ötüken Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 48 m2
Oda Sayısı Banyo 1
Bina Yaşı Proje Aşamasında Kat Sayısı 10
Eşya Durumu Eşyasız Dairenin Katı 1

Açıklama

Kuzey Kıbrıs İskele'de Gondollarla Gezebileceğiniz Otel Konseptli Sitede Daireler

Lüks emlak Kıbrıs'ın en önemli şehirlerinden İskele'nin Ötüken bölgesinde yer almaktadır. İskele, yabancı yatırımcıların son yıllarda en çok yatırım yaptığı yerlerden biridir. Ötüken, Kuzey Kıbrıs'ın doğusunda, İskele iline bağlı bir yerleşim yeridir. Ötüken, konumu itibariyle hem turistik ve tarihi yerlere hem de şehir hayatına yakın olan bölgedir. Şehir hayatına kolay ulaşımın yanında huzurlu ve sakin bir hayatı tercih edenler için bu bölge çok uygundur. Gelişmeye açık olan ve yatırımların gün geçtikçe arttığı Ötüken, gelecekte değeri artacak yerlerden biridir.

Kuzey Kıbrıs İskele'de emlak, sosyal imkanlar bakımından beklentilerin üzerindeki bir sitede yer almaktadır. Sitenin bünyesinde, otel ve alışveriş merkezi bulunmaktadır. Emlak ayrıca denize ve sahile 1,5 km, İskele Merkez'e 6,5 km, Yakın Doğu Koleji'ne ve hastanesine 7,5 km, Salamis Antik Kenti'ne 8 km, Aziz Barnabas Kilisesi'ne 9 km, Gazimağusa Limanı'na 15 km, Gazimağusa'ya 17,5 km, Ercan Havalimanı'na 50 km, Karpaz Gate Marina'ya 52,5 km ve Larnaka Havalimanı'na 66,5 km mesafededir.

Toplam 34.788 m² üzerine inşa edilecek olan proje, 1 tanesi 80 odalı otel olmak üzere toplam 10 bloktan ve 800 dairen oluşacaktır. Binaların her birinde 2 adet asansör mevcuttur. Çeşitli daire seçeneklerine ev sahipliği yapan site 400 m uzunluğundaki su kanalı ile çevrelenmiştir. Yaşam alanında gondol keyfi yapılabilir. Otel konseptli projede, resepsiyon hizmeti, açık, kapalı ve çocuk yüzme havuzları, su parkı, SPA merkezi, sauna, Türk Hamamı, masaj odaları, 5 farklı mutfağa ait restoranlar, barbekü alanı, teras barı, çocuklara özel alanlar, amfiteatr, spor salonu, basketbol sahası, açık ve kapalı otopark gibi birçok özellik mevcuttur.

Dairelerde VRF (iklimlendirme) sistemi ve merkezi uydu sistemi bulunmaktadır. Tüm dairelerde 6-12 m² arası balkon ve açık plan mutfak mevcuttur. 2 1 dairelerin bazılarında ebeveyn banyosu seçeneği vardır. Dairelerde, zemin seramik döşeme, mutfak dolapları, banyo dolapları ve duş kabini, yatak odalarında elbise dolapları fiyata dahil olarak sunulmaktadır.


ECN-0148

Notlar