Intendox LTD.
Emlak Danışmanı INTENDOX LTD
Telefon +905488550010 /

Girne - Karşıyaka, özel bahçeli ve özel havuzlu lüks 3+1 Villa satılmaktadır.

Satılık Villa - Girne, Karşıyaka, property-Details.north-cyprus

£ 370,000

Girne - Karşıyaka, özel bahçeli ve özel havuzlu lüks 3+1 Villa satılmaktadır. Girne - Karşıyaka, özel bahçeli ve özel havuzlu lüks 3+1 Villa satılmaktadır. Girne - Karşıyaka, özel bahçeli ve özel havuzlu lüks 3+1 Villa satılmaktadır.
Girne - Karşıyaka, özel bahçeli ve özel havuzlu lüks 3+1 Villa satılmaktadır. Girne - Karşıyaka, özel bahçeli ve özel havuzlu lüks 3+1 Villa satılmaktadır.

Hızlı Bakış

101evler İlan No #284222 İlan Tarihi 12/03/2023
Konum Girne, Karşıyaka Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 220 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 2
Bina Yaşı 11 - 15 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Ful Eşyalı    

Açıklama

Özel bahçeye ve özel havuza sahip şık 3+1 villa satılmaktadır. Ev yaklaşık 12 yaşında, tüm vergiler ödeniyor, ev sahibinden alınıyor. Tamamen mobilya ve ev aletleri ile satılmaktadır. Denizin ve dağların muhteşem manzarası, sessiz ve sakin bir yer. 1000 m2'lik büyük bir arazi parçası.
Tüm altyapı geliştirildi, okullar, eczaneler, mağazalar, denize 15 dakikalık yürüme mesafesinde.
  Bu kompleksin en önemli avantajı, dağların eteklerinde, zeytin ağaçlarıyla çevrili, süpermarketlere, restoranlara ve plajlara 5 dakikalık mesafede inşa edilmiş olması ve Girne'nin merkezine deniz kıyısı boyunca 25 dakikada ulaşılabilmesidir.
Karşıyaka, Girne'nin 20 km batısında yer almaktadır. Gerçekten geleneksel Kıbrıs atmosferi, dağların ve denizin muhteşem manzaraları ve Kuzey Kıbrıs'taki en iyi plajları ve restoranları ile ünlüdür.
Karşıyaka herhangi bir amaç için mükemmeldir! İster kalıcı bir ikamet yeri, ister yatırım veya tatil olsun.
Şirketimiz INTENDOX, Kuzey Kıbrıs'ta üç günlük ücretsiz bir tur sunuyor. Havaalanında buluşuyoruz, bir daireye yerleşiyoruz ve Kuzey Kıbrıs'ta üç günlük bir emlak turu yapıyoruz.
Ayrıca, Intendox'tan tüm aile için oturma izni almak üzere yasal hizmetler sunarak mülk satın alırken de destek veriyoruz.

Notlar