Intendox LTD.
Emlak Danışmanı INTENDOX LTD
Telefon +905488550010 /

Lapta bölge 3+1 satılık villa. Türkçe, İngilizce, Rusça konuşuyoruz

Satılık Villa - Girne, Lapta, property-Details.north-cyprus

£ 330,000

Lapta bölge 3+1 satılık villa. Türkçe, İngilizce, Rusça konuşuyoruz Lapta bölge 3+1 satılık villa. Türkçe, İngilizce, Rusça konuşuyoruz Lapta bölge 3+1 satılık villa. Türkçe, İngilizce, Rusça konuşuyoruz
Lapta bölge 3+1 satılık villa. Türkçe, İngilizce, Rusça konuşuyoruz Lapta bölge 3+1 satılık villa. Türkçe, İngilizce, Rusça konuşuyoruz

Hızlı Bakış

101evler İlan No #286723 İlan Tarihi 26/03/2023
Konum Girne, Lapta Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 190 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 2
Bina Yaşı 6 - 10 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Ful Eşyalı    

Açıklama

Kıbrıs'ın kuzey yakasında yer alan Lapta'da muhteşem dağ ve deniz manzaralı 3+1 güzel villa artık satışa sunuldu. Bu tesis, doğayla çevrili olmayı ve nefes kesen manzaraların tadını çıkarmayı sevenler için mükemmel, huzurlu ve sakin bir bölgede yer almaktadır.
Villada dağlara ve denize bakan büyük pencerelere sahip geniş bir oturma odası bulunmaktadır. Mutfak, modern cihazlarla tam donanımlıdır ve geniş depolama alanına sahiptir. Yatak odaları ayrıca geniş ve aydınlıktır ve çevredeki manzaranın muhteşem manzarasını sunan büyük pencerelere sahiptir.
Villada özel yüzme havuzu ve çeşitli ağaç ve bitkilerin bulunduğu güzel bir bahçe bulunmaktadır. Açık alan konukları eğlendirmek, aileniz ve arkadaşlarınızla rahatlamak ya da sadece huzurlu çevrenin tadını çıkarmak için mükemmeldir.
Tesis, Kıbrıs'ın kuzey tarafında popüler bir turizm merkezi olan Lapta'da yer almaktadır. Lapta, muhteşem manzarası, güzel plajları, büyüleyici restoran ve kafeleriyle ünlüdür. Bu villa, Lapta'nın sunduğu tüm olanaklara yakın olmakla birlikte, güzel bir konumda huzurlu bir sığınak arayanlar için mükemmeldir.Lapta'da dağ ve deniz manzaralı bu muhteşem 3 + 1 villa ile ilgileniyorsanız, daha fazla bilgi almak ve bir görüntüleme planlamak için lütfen bizimle iletişime geçin.

Sizi güzel Kuzey Kıbrıs adasındaki 3 günlük emlak turumuza davet etmekten heyecan duyuyoruz. Bu tur sırasında adadaki en çarpıcı mülklerden bazılarını keşfetme ve bu bölgenin eşsiz cazibesini ve kültürünü deneyimleme fırsatına sahip olacaksınız. Daha fazla bilgi ve yukarıdaki mülk için bir görüntüleme planlamak için bugün bizimle iletişime geçin.


Notlar