Enamor Global Investment Consulting
Yetkili Canev Orek
Telefon +905386251681 /

Plaja Birkaç Adım Uzaklıkta Bu Modern ve İyileştirilmiş Villa, Alsancak'ın Gözlerden Uzak, Sessiz ve Aranan Bir Bölgesindedir. Hem Görkemli Sıradağların hem de Akdeniz'in Muhteşem Manzaralarına Sahiptir!

Satılık Villa - Girne, Alsancak, property-Details.north-cyprus

£ 525,000

Plaja Birkaç Adım Uzaklıkta Bu Modern ve İyileştirilmiş Villa, Alsancak'ın Gözlerden Uzak, Sessiz ve Aranan Bir Bölgesindedir. Hem Görkemli Sıradağların hem de Akdeniz'in Muhteşem Manzaralarına Sahiptir! Plaja Birkaç Adım Uzaklıkta Bu Modern ve İyileştirilmiş Villa, Alsancak'ın Gözlerden Uzak, Sessiz ve Aranan Bir Bölgesindedir. Hem Görkemli Sıradağların hem de Akdeniz'in Muhteşem Manzaralarına Sahiptir! Plaja Birkaç Adım Uzaklıkta Bu Modern ve İyileştirilmiş Villa, Alsancak'ın Gözlerden Uzak, Sessiz ve Aranan Bir Bölgesindedir. Hem Görkemli Sıradağların hem de Akdeniz'in Muhteşem Manzaralarına Sahiptir!
Plaja Birkaç Adım Uzaklıkta Bu Modern ve İyileştirilmiş Villa, Alsancak'ın Gözlerden Uzak, Sessiz ve Aranan Bir Bölgesindedir. Hem Görkemli Sıradağların hem de Akdeniz'in Muhteşem Manzaralarına Sahiptir! Plaja Birkaç Adım Uzaklıkta Bu Modern ve İyileştirilmiş Villa, Alsancak'ın Gözlerden Uzak, Sessiz ve Aranan Bir Bölgesindedir. Hem Görkemli Sıradağların hem de Akdeniz'in Muhteşem Manzaralarına Sahiptir!

Hızlı Bakış

101evler İlan No #287548 İlan Tarihi 30/03/2023
Konum Girne, Alsancak Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 250 m2
Oda Sayısı 4+2 Banyo 2
Bina Yaşı 11 - 15 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Yarı Eşyalı    

Açıklama

Konum Konum Konum!

Kaliteli işçiliğiyle tanınan saygın Hacı Ali tarafından inşa edilen bu modern ve yenilenmiş Villa, 3 Yatak Odası, Oturma Odası ve Eğlence Odası (bu alt katta 4. bir yatak odasına dönüştürülebilir) ve Walk In Duşlu 2 Banyoya sahiptir.

Alsancak'ın tenha, sessiz ve aranan bir bölgesindedir. Birden fazla terastan görkemli dağ silsilesinin ve Akdeniz'in muhteşem manzarasının keyfini çıkarabilirsiniz. Geniş bir açık plan oturma odası/yemek odası alanı, ayrı bir tam donanımlı mutfak ve odun sobalı bir eğlence odası bulunmaktadır.

Yılda 300 günden fazla güneşin tadını çıkarabileceğiniz bu Villa, Barbekü, Bar, kapalı yemek alanı ve mutfak, oturma alanlı Ateş Çukuru, açık duşlu 8 * 4 özel yüzme havuzu, Sauna ve Zen Peyzajlı Bahçeler ile geliştirilmiş bir açık hava yaşam alanı ile tasarlanmıştır.

Kütük brülörlü ayrı ek binası ve genişletilmiş depo odası ile evden çalışmak isteyenler için idealdir. Girne'ye giden ana artere yakın erişimiyle, yerel mağazalara, restoranlara, bankalara, Necat British College'a, Alsancak Milli Parkı'na ve Camelot Plajı'na yürüme mesafesindedir. Mülk tapuda kayıtlıdır. Beyaz eşyalar dahildir. Erken görüş şiddetle tavsiye edilir.

Dış

- Zen Peyzajlı Bahçeler

- Sundurma

- Geniş teraslar

- Aydınlatmalı Özel Taşmalı Yüzme Havuzu

- 4 araba sığabilen blok taş döşeli araba yolu

- Kapalı açık yemek terası

- Barbekü

- Bar

- Sauna

- Mutfak

- Dış aydınlatma

- Binaya elektrikli kapı

- Oturma alanlı ateş çukuru

- Açık hava duşu

Ek Bilgi

- Bir donumun ¾'ü

- Ev büyüklüğü yaklaşık 250 m²

- Villa, nemi önlemek için boşluklu duvar yalıtımı ve kanallı hava akışı ile inşa edilmiştir

- Mülk tapuda kayıtlıdır

- Beyaz eşyalar dahildir

- Villaların sadece bir sahibi olmuştur



Notlar