Zeki Basri Emlak
Yetkili Zeki basri
Telefon +905488243827 /

Long Beach'in güzel plajlarında harika bir projeye yatırım yapmak için eşsiz fırsatı kaçırmayın!

Satılık Residence - İskele, Long Beach, property-Details.north-cyprus

£ 103,000

Long Beach'in güzel plajlarında harika bir projeye yatırım yapmak için eşsiz fırsatı kaçırmayın! Long Beach'in güzel plajlarında harika bir projeye yatırım yapmak için eşsiz fırsatı kaçırmayın! Long Beach'in güzel plajlarında harika bir projeye yatırım yapmak için eşsiz fırsatı kaçırmayın!
Long Beach'in güzel plajlarında harika bir projeye yatırım yapmak için eşsiz fırsatı kaçırmayın! Long Beach'in güzel plajlarında harika bir projeye yatırım yapmak için eşsiz fırsatı kaçırmayın!

Hızlı Bakış

101evler İlan No #293690 İlan Tarihi 08/05/2023
Konum İskele, Long Beach Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Residence
Metrekare 45 m2
Oda Sayısı 1+0 Banyo 1
Bina Yaşı 0 Kat Sayısı 15
Eşya Durumu -    

Açıklama

ÖDEME PLANLARI:%35 Peşinat + %35 Teslimata Kadar + %30 Gönderimden Sonra (24 Ay – Haziran 2028'e kadar sabit).Anahtar teslimi: 1. Aşama, HAZİRAN 2026.Farklı yaşam tarzları düşünülerek tasarlanan bu proje, stüdyo dairelerden 1+1'e, 2+1 dairelerden penthouse'lara kadar farklı büyüklüklerde konutlardan oluşmakta olup, açık balkonları, manzarası ve lüks detayları ile kusursuz bir yaşam vaat etmektedir.Her daire, projede bulunan kapalı otopark alanları ile en yüksek malzeme standardı ile tasarlanmıştır.Her blok, aydınlık ve ferah yaşam alanları ve etkileyici manzaralara açılan terasları ile ultra şık penthouse'larla taçlandırılmıştır.Kusursuz malzeme kalitesi ve lüks detaylarıyla adadaki en şık yaşamı yaratma iddiasıyla tasarlanan penthouse'lar, sizi Akdeniz'in en güzel adasında ışıltılı bir peri masalı yaşamaya davet ediyor.SPA, Aquapark, Basketbol ve mini golf sahaları, Tenis kortları, Yürüyüş parkurları, İnsan taşıyan drone'lar için tasarlanmış pistler ve kapalı otopark.  Yemyeşil bahçeler, Yüzme havuzları, Doğa ile iç içe huzurlu yürüyüşler yapabileceğiniz Şehir Parkı, Kapalı ve açık otoparklar, Kapalı ve açık sosyal alanlar, Fitness kulübü, Market, Restoranlar ve kafelerin yanı sıra yürüme mesafesinde özel iskelesi ve muhteşem bir plaj.Proje ile birlikte konumlanan 30 farklı mağazanın yer aldığı bir alışveriş caddesi; ayrıca bistrolar, kafeler, iç ve dış mekanlara sahip restoranlar.

Notlar