Westate22 Investment
Yetkili Hüseyin Gündoğdu
Telefon +905338846577 /

GİRNE KARŞIYAKADA KENDİNE AİT MARİNE VE PLAJI OLAN ÇOK ÖZEL BİR PROJE/ ALTIN YATIRIM SEÇENEĞİ VE ESNEK ÖDEME PLANI İLE

Satılık Daire - Girne, Karşıyaka, property-Details.north-cyprus

£ 114,000

GİRNE KARŞIYAKADA KENDİNE AİT MARİNE VE PLAJI OLAN ÇOK ÖZEL BİR PROJE/ ALTIN YATIRIM SEÇENEĞİ VE ESNEK ÖDEME PLANI İLE GİRNE KARŞIYAKADA KENDİNE AİT MARİNE VE PLAJI OLAN ÇOK ÖZEL BİR PROJE/ ALTIN YATIRIM SEÇENEĞİ VE ESNEK ÖDEME PLANI İLE GİRNE KARŞIYAKADA KENDİNE AİT MARİNE VE PLAJI OLAN ÇOK ÖZEL BİR PROJE/ ALTIN YATIRIM SEÇENEĞİ VE ESNEK ÖDEME PLANI İLE
GİRNE KARŞIYAKADA KENDİNE AİT MARİNE VE PLAJI OLAN ÇOK ÖZEL BİR PROJE/ ALTIN YATIRIM SEÇENEĞİ VE ESNEK ÖDEME PLANI İLE GİRNE KARŞIYAKADA KENDİNE AİT MARİNE VE PLAJI OLAN ÇOK ÖZEL BİR PROJE/ ALTIN YATIRIM SEÇENEĞİ VE ESNEK ÖDEME PLANI İLE

Hızlı Bakış

101evler İlan No #294480 İlan Tarihi 12/05/2023
Konum Girne, Karşıyaka Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 55 m2
Oda Sayısı 1+1 Banyo 1
Bina Yaşı Proje Aşamasında Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Eşyasız Dairenin Katı 1

Açıklama

Girnenin gerek yaşamak gerek ise yatırım için en mükemmel projesini sizlerle buluşturuyoruz.

Denize 400 Metre mesafeden başlayarak denize kadar olan tüm arazi üzerinde Villa/Loft daireler/ Standart dairelerden oluşan geniş çaplı bir proje yürüten firmamız Part 1/Part 2 kapsamında villa inşaatlarını tamamlamış ve teslim etmiştir.

MAL SAHİPLERİNE ÖZEL MARİNE VE ÖZEL PLAJ ALANI.

Şuanda görmüş olduğunuz Part3 kapsamında inşaatı devam eden kısımdır.

Proje içinde Stüdyo/1+1 Loft / 2+1/ 2+1 Penthouse/ 3+1 Penthouse daire seçenekleri bulunuyor.Part 2 kapsamında satılık 3 villa kalmıştır.

Proje içerisinde;

HAMAM&SAUNA  - AÇIK VE KAPALI YÜZME HAVUZU - GYM - MASAJ SALONU- BİSİKLET YOLLARI - KOŞU YOLLARI-SİTE SAKİNLERİNE AİT PLAJ-MARİNE-RESTAURANT-SAHİL BARI bulunmaktadır.

Neden mantıklı bir yatıırm ve yaşam alanı?

Öncelikle GİRNE/KARŞIYAKA bölgesi gelişmekte olan ve 2 kat imar izni olan bir bölgedir ağırlıklı olarak villalardan oluşan bir yapıdadır, dünyanın her yerinde olduğu gibi proje içinde inşaatı devam eden bir büyük bir MARİNE alanı vardır ve proje bittiğinde Marine bölgedeki gayrimenkullere %60 oranında minimum değer kazandıracaktır.

Kendine ait plaj alanı tamamen özel ve nezih bir ortamda ulaşımı kolay bir eğlence alanı yaratıyor.


Proje içinde bulunan  Hamam&Sauna-Kapalı-Açık Havuz-gym- Masaj salonları-Sahil ve Marine özel bir alanda yaşamak için mükemmel bir çeşitlilik sunuyor.

Girne merkezden proje alanına uzaklık 13.6KM dir ve bu yol üzerinde şuanda 4 şeritlik yol yapımı devam ediyor bu da ulaşımı merkez ile 15 dakikaya indiriyor.

Projeye 600 Metre uzaklıkta Casino inşaatı devam ediyor ve tamamlanması ardından bölgedeki gayrimenkul fiyatlarına gerek kiralama gerek satışta büyük etkileri olacağı ön görülüyor.

114.000 Pounddan başlayan fiyatlar ile sizler de projeden yerinizi alabilirsiniz.

Proje alanını gezmek, detaylı bilgi almak, yerinde görmek için lütfen bize ulaşınız.

0533 884 65 77- Hüseyin Gündoğdu

Westate22 İnvestment

Notlar