Blanco Developments
Ofis Blanco Developments
Telefon +905428523628 / +903928244542

Esentepe'de Kapanmaz Manzarali Villa

Satılık Villa - Girne, Esentepe, property-Details.north-cyprus

£ 275,000

Esentepe'de Kapanmaz Manzarali Villa Esentepe'de Kapanmaz Manzarali Villa Esentepe'de Kapanmaz Manzarali Villa
Esentepe'de Kapanmaz Manzarali Villa Esentepe'de Kapanmaz Manzarali Villa

Hızlı Bakış

101evler İlan No #297407 İlan Tarihi 30/05/2023
Konum Girne, Esentepe Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 165 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 2
Bina Yaşı 11 - 15 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Eşyalı    

Açıklama

Esentepe'nin sakin ortamında yer alan, nefes kesen deniz ve dağ manzarası sunan bu büyüleyici villa ile sükunete kaçın. Bu olağanüstü mülk, nefes kesen Akdeniz manzaralarını en üst düzeye çıkarmak için düşünceli bir şekilde konumlandırılmış üç yatak odasına sahiptir.
İçeri girin ve konfor ile sadeliğin zahmetsizce uyum sağladığı, zevkli bir şekilde tasarlanmış iç mekanı keşfedin. Ferah yaşam alanları, dinlenme ve toplantılar için ideal, davetkar bir atmosfer sağlar. İyi donanımlı mutfak sizi büyüleyici deniz manzarasının tadını çıkarırken yaratıcılığınızı ortaya çıkarmaya davet ederek yemek hazırlamayı zevkli bir deneyime dönüştürür.
Açık terasa adımınızı attığınız anda karşınıza çıkan panoramik deniz ve dağ manzarasının büyüsüne kapılın. Geniş arsa, açık hava etkinlikleri ve potansiyel havuz inşaatı için bol miktarda alan sunarak kendi özel vahanızı yaratmanıza olanak tanır. Mülkün önündeki yeşil alan, engelsiz bir görüş sağlamakta ve huzur duygusunu artırmaktadır.
Esentepe, doğal güzelliklerin içinde huzurlu bir yaşam tarzı sunarken mağazalar, restoranlar ve rekreasyon alanları gibi olanaklara da kolay erişim imkanı sağlar. Esentepe'nin dingin atmosferini kucaklarken modern konforlardan da yararlanarak her iki dünyanın en iyisini deneyimleyin.

Notlar