Enamor Global Investment Consulting
Yetkili Canev Orek
Telefon +905386251681 /

Girne Merkezde, Denize Yurume Mesafesinde, 540 m²' Ye Kadar Premium Emlak Satın Alma Fırsatı. Butik Otel, İş veya Konut Geliştirme İçin İdeal Bir Projedir.

Satılık İş Yeri - Girne, Girne Merkez, property-Details.north-cyprus

£ 850,000

Girne Merkezde, Denize Yurume Mesafesinde, 540 m²'  Ye Kadar Premium Emlak Satın Alma Fırsatı. Butik Otel, İş veya Konut Geliştirme İçin İdeal Bir Projedir. Girne Merkezde, Denize Yurume Mesafesinde, 540 m²'  Ye Kadar Premium Emlak Satın Alma Fırsatı. Butik Otel, İş veya Konut Geliştirme İçin İdeal Bir Projedir. Girne Merkezde, Denize Yurume Mesafesinde, 540 m²'  Ye Kadar Premium Emlak Satın Alma Fırsatı. Butik Otel, İş veya Konut Geliştirme İçin İdeal Bir Projedir.
Girne Merkezde, Denize Yurume Mesafesinde, 540 m²'  Ye Kadar Premium Emlak Satın Alma Fırsatı. Butik Otel, İş veya Konut Geliştirme İçin İdeal Bir Projedir. Girne Merkezde, Denize Yurume Mesafesinde, 540 m²'  Ye Kadar Premium Emlak Satın Alma Fırsatı. Butik Otel, İş veya Konut Geliştirme İçin İdeal Bir Projedir.

Hızlı Bakış

101evler İlan No #297496 İlan Tarihi 30/05/2023
Konum Girne, Girne Merkez Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Ticari Emlak / İş Yeri
Metrekare 265 m2
Oda Sayısı 4+2 Banyo 2
Bina Yaşı 26+ Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Eşyasız    

Açıklama

Downtown/Merkez Girne'nin kalbinde, ana arter Ziya Rizki Caddesi üzerinde yer almaktadır. Bu birinci sınıf ticari alan, bir Butik Otel, Spa & Wellness, Tek çatı altında Birden Çok Niche Tasarımcısı, yani El Yapımı Takı, Giyim, Ayakkabı, Deri ürünler vb., Esnaf Kahve Dükkanı, Kurumsal İş Ofisleri vb. gibi sonsuz seçeneğe dönüştürülebilir.

NOT: Bu mülkün bitişiğindeki mülkü de temsil ediyoruz. 850.000 GBP / Exchange Land olarak fiyatlandırılmıştır (ekteki fotoğraflara bakın). Bu, 265 m²'ye ek 275 m² olacak ve geliştirme amaçları için toplam 540 m² (1.700.000 GBP) sunacaktır. Müzakereler bireysel sahiplerle ayrı ayrı ele alınacaktır.

  • 265 m² artı yukarıda belirtildiği gibi ek 275 m²
  • Yakınlarda park yeri
  • Perakende, oteller, restoranlar ve barlarla çevrili
  • Yüksek hacimli yaya trafiği
  • Sahile 2 Dakika Yürüme Mesafesinde
  • Tüm evraklar sırayla

Daha fazla bilgi veya bir görüntüleme ayarlamak için lütfen @ Enamor Global Investment Consulting ile iletişime geçin.


Notlar