Intendox LTD.
Emlak Danışmanı INTENDOX LTD
Telefon +905488550010 /

Girne - Lapta'da, yeni modern bir komplekste, 3+1 daire satılıktır. %40 oranında birinci ödeme gerekmektedir. Türkçe, İngilizce ve Rusça dillerinde iletişim sağlayabiliyoruz.

Satılık Daire - Girne, Lapta, property-Details.north-cyprus

£ 145,000

Girne - Lapta'da, yeni modern bir komplekste, 3+1 daire satılıktır. %40 oranında birinci ödeme gerekmektedir. Türkçe, İngilizce ve Rusça dillerinde iletişim sağlayabiliyoruz. Girne - Lapta'da, yeni modern bir komplekste, 3+1 daire satılıktır. %40 oranında birinci ödeme gerekmektedir. Türkçe, İngilizce ve Rusça dillerinde iletişim sağlayabiliyoruz. Girne - Lapta'da, yeni modern bir komplekste, 3+1 daire satılıktır. %40 oranında birinci ödeme gerekmektedir. Türkçe, İngilizce ve Rusça dillerinde iletişim sağlayabiliyoruz.
Girne - Lapta'da, yeni modern bir komplekste, 3+1 daire satılıktır. %40 oranında birinci ödeme gerekmektedir. Türkçe, İngilizce ve Rusça dillerinde iletişim sağlayabiliyoruz. Girne - Lapta'da, yeni modern bir komplekste, 3+1 daire satılıktır. %40 oranında birinci ödeme gerekmektedir. Türkçe, İngilizce ve Rusça dillerinde iletişim sağlayabiliyoruz.

Hızlı Bakış

101evler İlan No #304293 İlan Tarihi 10/07/2023
Konum Girne, Lapta Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 95 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 1
Bina Yaşı Proje Aşamasında Kat Sayısı 3
Eşya Durumu Eşyasız Dairenin Katı 1

Açıklama

Kompleks, deniz ve dağ manzaralı, sessiz ve huzurlu bir yerde bulunan geniş özel teraslı 2+1 daireyi içermektedir. Fiyatları 130.000 GBP'den başlayan 2+1 daireler ve 145.000 GBP'den başlayan 3+1 daireler bulunmaktadır. Proje tamamlanma tarihi Ekim 2024'tür. Kompleks, yüksek kaliteli malzemelerle inşa edilmiştir. Yatak odalarında laminat zemin kullanılmış, oturma odası ve mutfakta ise mermer zemin tercih edilmiştir. Lapta, Girne'nin batısında yer alır ve gerçek Kıbrıs atmosferi, muhteşem dağ ve deniz manzaraları ve Kuzey Kıbrıs'ın en iyi plajları ve restoranları ile ünlüdür.

Lapta'da birçok kafe, restoran, Merit Casino, Kemalot, Merit ve Maramont plajları ile aileler için bir park bulunmaktadır. Lapta'da İngilizce ve Türk okulları ile Türk ve Rus anaokulları mevcuttur. Lapta'da kendinizi evinizde gibi hissedeceksiniz!

Lapta, kalıcı ikamet, yatırım veya tatil gibi her türlü amaç için mükemmel bir seçenektir.

INTENDOX şirketi olarak, Kuzey Kıbrıs'ta ücretsiz üç günlük bir tur sunuyoruz. Sizi havaalanında karşılarız, daireye yerleştirir ve Kuzey Kıbrıs'ta üç günlük bir gayrimenkul turu gerçekleştiririz. Ayrıca, gayrimenkul alımında hukuki destek sağlıyoruz ve INTENDOX'tan ailenizin tümüne yönelik ikamet izni düzenlemesini hediye olarak sunuyoruz.


Notlar