Unwin Estates
Emlak Danışmanı Mark Unwin
Telefon +905338243533 /

3 Yatak ev - GUZEL!

Satılık Villa - Girne, Lapta, property-Details.north-cyprus

£ 295,000

3 Yatak ev - GUZEL! 3 Yatak ev - GUZEL! 3 Yatak ev - GUZEL!
3 Yatak ev - GUZEL! 3 Yatak ev - GUZEL!

Hızlı Bakış

101evler İlan No #305667 İlan Tarihi 18/07/2023
Konum Girne, Lapta Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 150 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 2
Bina Yaşı 16 - 20 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Yarı Eşyalı    

Açıklama

Ebeveyn Yatak Odasına Özel Banyolu 3 Çift Kişilik Yatak OdasıDuvara Monte Ünitelerle Tamamen KlimalıBüyük Orta Roma Uçlu Ortak Yüzme HavuzuBahçe Etrafında Özel SarmaZemin ve 1. Kat TeraslarıBirkaç Araba İçin Özel Yol Dışı Otopark
Giriş Holü - Kapalı ön terastan ana konaklama birimine serbest akış sağlayan bir alana erişilir, zemin seramik karolarla döşenmiştir. Çift kapılar:
Salon 17'8”x 14'9” – Bu oda veranda kapılarından ve arka terasa uzanan büyük cumbalı pencereden bol miktarda doğal ışık alır, bahçeye ve ötedeki havuza bakar, tavan pervazına, duvara monte klima ünitesine, mermerle çalışan ateşe sahiptir. çevrelenmiş, döşeme seramik karolarla kaplanmış, kemer:
Mutfak / Lokanta 24'2”x 13'1” – Her ikisi de teraslara, bahçeye ve havuza erişim sağlayan, öne çift pencereli, arkada ve yanda çift veranda kapılı üçlü cephe. Duvara monte klima ünitesi, özellikli gömme, göz ve taban seviyesinde hazır mutfak üniteleri, mikser musluklu ankastre paslanmaz çelik evye, seramik kaplı arkalıklar, tüm mutfak aletleri, seramik karolarla döşenmiş zemin.
Vestiyer – Giriş holünden yola çıkarak, yanlara doğru camları buzlu, duvarları fayans, musluklu ayaklı lavabosu, duvara monte aynası, alçak WC'si, zemini seramik kaplıdır.
Merdivenler - Yukarı ve geri dönüş konfigürasyonunda, büyük pencere yan yana, bükülmüş ferforje korkuluklar, seramik karolara döşenen basamaklar.
Ebeveyn Yatak Odası 18'2”x 13'5” – Muhteşem uzaklara uzanan deniz manzaraları sunan arkaya doğru büyük cumbalı pencereye, bir kez daha muhteşem uzaklara bakan manzaralara sahip geniş yan terasa açılan veranda kapılarına sahip, çift cepheli bir oda, özellikli tavan kaplaması, duvara monte klima ünitesi, tüm askılara ve raflara döşenen yerden tavana gömme dolaplar, seramik karolarla döşenen döşeme.
Ensuite – Öne doğru buzlu cam, seramik kaplı duvarlar, batarya musluklu duş kabini. musluklu ayaklı lavabo, duvara monte ayna, alçak WC, seramik karo döşeme.
Yatak Odası 2 - 12'4”x 11'1” – Çift cepheli, yanlara çift pencere ve ön terasa veranda kapıları, geniş manzaralar, tavan pervazı, duvara monte klima ünitesi, yerden tavana gömme dolaplar tüm asma ve raflara döşendi, yer döşemeleri seramik döşendi.
Yatak Odası 3 - 11'2”x 9'7” – Yine öne çift pencereli ve muhteşem manzaralı geniş yan terasa açılan veranda kapıları olan, tavan kaplaması, duvara monte klima ünitesi, yerden tavana bir dizi özellikli yine çift en boy oda tüm askılık ve raflara gömme dolaplar, yer döşemeleri seramik kaplıdır.
Aile Banyosu/WC – Öne doğru buzlu pencere, seramik kaplı duvarlar, tepe duşu ve bataryalı tam boy küvet, bataryalı ayaklı lavabo, duvara monte ayna, alçak seviyeli WC, seramik karo döşeme.
Yüzme Havuzu – Kompleksin merkezinde yer alır ve 15m x 7m boyutlarındadır ve basamaklı bir roma ucu vardır ve etrafı geniş bir güneşlenme terası ile çevrilidir.
Dış Mekan – Villa, özel bahçe otoparkı, olgun yerel bitkiler ve çalılar/ağaçlar, amaca yönelik olarak inşa edilmiş ahşap baraka ve taş duvar sınırı ile etrafını saran büyük bir bahçeye sahiptir.

Notlar