AZANT REAL ESTATES
Yetkili Azant Real Estates
Telefon +905338890087 / +905488293231

LAPTA'DA ÖZEL HAVUZLU 3 YATAK ODALI VİLLA

Satılık Daire - Girne, Lapta, property-Details.north-cyprus

£ 349,999

LAPTA'DA ÖZEL HAVUZLU 3 YATAK ODALI  VİLLA LAPTA'DA ÖZEL HAVUZLU 3 YATAK ODALI  VİLLA LAPTA'DA ÖZEL HAVUZLU 3 YATAK ODALI  VİLLA
LAPTA'DA ÖZEL HAVUZLU 3 YATAK ODALI  VİLLA LAPTA'DA ÖZEL HAVUZLU 3 YATAK ODALI  VİLLA

Hızlı Bakış

101evler İlan No #306967 İlan Tarihi 25/07/2023
Konum Girne, Lapta
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 200 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 3
Bina Yaşı 1 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Ful Eşyalı Dairenin Katı 1

Açıklama

Azant, Lapta'da bulunan bu muhteşem mülkü sunabildiği için kendini çok şanslı hissediyor.

Bizimle pazara yeni geldiğimiz için, bu gerçekten muhteşem bir konumda güzel bir ev.

Konuma girdiğiniz anda, geniş, ferah, aydınlık ve havadar bir oturma odasına ulaşıyorsunuz. bol saklama alanı bulunan tam donanımlı büyük bir mutfak/yemek odası ve arkadaşlar ve aile ile vakit geçirmek için harika bir yer.

Bir oda alt katta ve koridordan çıkan merdiven sizi üst kataki , iki  ebeveyn banyosu olan 2 yatak odasına götürür. Tüm yatak odalarında gardırop ve iyi saklama alanı vardır.

Tüm yatak odalarında A/C gardırop vardır ayrıca bu mülkte merkezi ısıtma sistemi vardır.

Villanın büyük bir eşya odası vardır.

Özel havuzun dışında ve çevresinde, uzun sıcak yazlar ve açık havada yemek yemek için ideal muhteşem bir teras alanı vardır.

 Muhteşem 10 x 5 m havuz, büyüleyici bahçe bitkiler ve çiçekler size harika bir mahremiyet ve dışarıda yaşam hissi veriyor ki bu gerçekten Kıbrıs yaşamının konusu.

Bu büyüleyici villayı ve villayı görmeniz önemle tavsiye edilir.

Bu muhteşem mülk hakkında daha fazla bilgi için lütfen bize [email protected] adresinden e-posta gönderin veya 0090 548 829 3231 numaralı telefondan bizi arayın.

Sorumluluk Reddi

Bu ayrıntılar sağlanmıştır ve vermek niyetindedir. mülkün adil bir tanımı ancak doğruluğu garanti edilemez ve bunlar bir sözleşme teklifi teşkil etmez. Alıcılar, mülk ve tapu senetleri üzerinde kendi denetimlerine güvenmelidir. Herhangi bir mülke dahil olan yukarıdaki cihazların/hizmetlerin hiçbiri tarafımızca kişisel olarak test edilmemiştir. Alıcıların, yasal bir taahhütte bulunmadan önce mülkü ve mülkiyeti kontrol etmesi ve ayrıca tüm cihazları/hizmetleri kontrol etmesi için kalifiye bir kişi ayarlamasını öneririz.


Notlar