Intendox LTD.
Emlak Danışmanı INTENDOX LTD
Telefon +905488550010 /

Çatalköy Bölgesinde Bahçeli ve Barbekü Alanlı 4+1 Şirin Villa

Satılık Villa - Girne, Çatalköy, property-Details.north-cyprus

£ 115,800

Çatalköy Bölgesinde Bahçeli ve Barbekü Alanlı 4+1 Şirin Villa Çatalköy Bölgesinde Bahçeli ve Barbekü Alanlı 4+1 Şirin Villa Çatalköy Bölgesinde Bahçeli ve Barbekü Alanlı 4+1 Şirin Villa
Çatalköy Bölgesinde Bahçeli ve Barbekü Alanlı 4+1 Şirin Villa Çatalköy Bölgesinde Bahçeli ve Barbekü Alanlı 4+1 Şirin Villa

Hızlı Bakış

101evler İlan No #307286 İlan Tarihi 26/07/2023
Konum Girne, Çatalköy Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 160 m2
Oda Sayısı 4+1 Banyo 2
Bina Yaşı 6 - 10 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Ful Eşyalı    

Açıklama

Huzurlu Çatalköy bölgesinde sizi bekleyen bu şirin 4+1 villa sıcak bir karşılama sunuyor. Tamamen mobilyalı ve düşünceli tasarlanmış olan bu ev sizin mükemmel sığınağınız olacak. Villanın kendi bahçesi, keyifli barbekü ve dinlenme alanıyla dış mekan etkinlikleri ve huzurlu anların tadını çıkarabileceğiniz bir alan sunar.

Temel özellikleri:

Bu evde bir oda için tapu verilmiş, sahibi tapuyu kendi adına aldıktan sonra binaya üç oda daha yaptırmış ancak henüz evrakları tamamlanmamış. Yeni sahibi kendi adına yeniden kayıt yaptıracaktır.

Tamamen Mobilyalı: Hemen taşınıp evinizdeymiş gibi hissedin, villa konfor ve tarz için özenle döşenmiştir.

  • Geniş Bahçe: Kendi yeşil vahasına sahip olun, açık hava etkinlikleri yapmak ve doğanın güzelliklerine doyasıya bakmak için ideal.

  • Barbekü ve Dinlenme Alanı: Sevdiklerinizle keyifli anılar biriktireceğiniz şirin barbekü ve dinlenme alanında harika zamanlar geçirin.

  • Huzurlu Konum: Çatalköy'de bulunan villa, sakin bir ortam sunarken gerekli tüm olanaklara da yakın bir konumda bulunmaktadır.

Bu şirin villayı sahibi olma fırsatını kaçırmayın ve huzurlu yaşamın tadını çıkarın!


Notlar