Cyprus Winsor - Investment Portfolio
Yetkili Laura Cooper
Telefon +905391137520 /

Bellapais'in Kalbinde 2 Yatak Odalı Karakter mülkü

Satılık İkiz Villa - Girne, Bellapais, property-Details.north-cyprus

£ 199,950

Bellapais'in Kalbinde 2 Yatak Odalı Karakter mülkü Bellapais'in Kalbinde 2 Yatak Odalı Karakter mülkü Bellapais'in Kalbinde 2 Yatak Odalı Karakter mülkü
Bellapais'in Kalbinde 2 Yatak Odalı Karakter mülkü Bellapais'in Kalbinde 2 Yatak Odalı Karakter mülkü

Hızlı Bakış

101evler İlan No #309276 İlan Tarihi 07/08/2023
Konum Girne, Bellapais Tapu Türü Türk Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / İkiz Villa
Metrekare 130 m2
Oda Sayısı 2+2 Banyo 2
Bina Yaşı 26+ Kat Sayısı 2
Eşya Durumu -    

Açıklama

Bu, Bellapais köyünün kalbinde, şirin orijinal sokaklarda, güzel Bellapais Manastırı'nın arkasında ve Kuzey Kıbrıs'a gelen tüm ziyaretçiler tarafından çok sevilen otantik turist dükkanlarında kültürel tarihin bir parçasına sahip olmak için harika bir fırsat.
2 yatak odalı, 19. yüzyıldan kalma taş ev, gizli bir girişe sahiptir, kapılı bir taş koridordan ve bazı merdivenlerden yukarı çıkarak karakter ve eski dünya cazibesiyle dolu arka avluya çıkar.
İçeri girdikten sonra, orijinal bina, şömine dahil otantik özelliklerinin çoğunu koruyan modern bir mutfağa sahiptir ve tüm ev, eski mobilyaları mükemmel bir şekilde ortaya çıkaran tavanlardaki orijinal ahşap kirişlere sahiptir.
Ana oturma odası girişin sağındadır ve geleneksel mobilyalarla biraz ayırma dışında mutfağa açık plandır.
Evin ön tarafında ikinci bir oturma odası bulunur, yatak odalarından biri bir tarafa, büyük bir banyo diğer tarafa açılır.
Sarmal bir merdivenin aşağısında, orijinal eski bir taş kapının altından erişilen güzel bir şekilde tasarlanmış en-suite banyoya sahip, zengin bir şekilde döşenmiş ikinci yatak odasını bulacaksınız.
Evin dışına erişim, alt kattaki yatak odasının sonundaki eski bir masif kapıdan sağlanabilir ve her pencerenin dışında tamamen masif ahşap panjurlar vardır.
Avlu bahçesi olgun bitkiler, ağaçlar ve çiçeklerle dolu, şimdi su deposu vb. için kullanılan eski bir taş binanın kemerlerinin altında muhteşem bir oturma alanı var.
Bazı orijinal eski taş basamaklardan evin çatısına erişim vardır ve çatıların üzerinden deniz ve Manastır manzarasını görebilirsiniz.
Tapu bireyseldir ve sahibinin adınadır, devredilmeye hazırdır.

eşyasız satılır -mobilyada pazarlık yapılabilir

Notlar