AZANT REAL ESTATES
Yetkili Azant Real Estates
Telefon +905338890087 / +905488293231

Lüks 3 Yatak Odalı Villada Zarafet ve Konforu Keşfedin

Satılık Villa - Girne, Lapta, property-Details.north-cyprus

£ 399,999

 Lüks 3 Yatak Odalı Villada Zarafet ve Konforu Keşfedin  Lüks 3 Yatak Odalı Villada Zarafet ve Konforu Keşfedin  Lüks 3 Yatak Odalı Villada Zarafet ve Konforu Keşfedin
 Lüks 3 Yatak Odalı Villada Zarafet ve Konforu Keşfedin  Lüks 3 Yatak Odalı Villada Zarafet ve Konforu Keşfedin

Hızlı Bakış

101evler İlan No #310283 İlan Tarihi 12/08/2023
Konum Girne, Lapta
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 190 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 2
Bina Yaşı Proje Aşamasında Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Eşyasız    

Açıklama

Bu enfes villaya girdiğinizde, sizi bekleyen lüks deneyimin tonunu belirleyen büyük ve davetkar bir salon tarafından karşılanacaksınız.

Villanın içine doğru ilerledikçe, sağınızda, modern ve tam donanımlı bir mutfağa zahmetsizce bağlanan, güzelce tasarlanmış bir oturma odası keşfedeceksiniz. Büyük pencereler bu alanı doğal ışıkla doldurur ve hemen ötesindeki havuz vahasının büyüleyici manzarasını sunar.

Villa, her biri benzersiz bir konfor düzeyi sağlamak için tasarlanmış üç geniş yatak odasına sahiptir.

Bir yatak odası zemin katta elverişli bir konumda yer alırken, diğer iki yatak odası üst katta yer almaktadır.  Ana yatak odası, lüksü yayan bir ebeveyn banyosuna sahiptir. Burada büyüleyici bir teras, çevreye bakan, dinlenmek ve sessiz anlar için mükemmel bir ortam sağlar.

Havuz ve bahçe alanı, huzurun özünü yakalar ve sessiz sakin bir özellik sunar.

Mülk, yüksek bir standart/kaliteye göre inşa edilmiştir.

Bu villanın görülmesi şiddetle tavsiye edilir.

Daha fazla bilgi almak veya bu mülkü görmek için lütfen adresinden bize e-posta gönderin [email protected] veya 0090 548 829 3231 numaralı telefondan bizi arayın.

Feragatname

Bu ayrıntılar sağlanmıştır ve mülkün adil bir tanımını vermeyi amaçlamaktadır ancak doğruluğu garanti edilemez ve bir sözleşme teklifi teşkil etmez. Alıcılar, mülk ve tapu senetleri üzerinde kendi denetimlerine güvenmelidir. Herhangi bir mülke dahil olan yukarıdaki cihazların/hizmetlerin hiçbiri tarafımızca kişisel olarak test edilmemiştir. Alıcıların, yasal bir taahhütte bulunmadan önce mülkü ve mülkiyeti kontrol etmesi ve ayrıca tüm cihazları/hizmetleri kontrol etmesi için kalifiye bir kişi ayarlamasını öneririz.


Notlar