Cyprus Winsor - Investment Portfolio
Yetkili Laura Cooper
Telefon +905391137520 /

Deniz Manzaralı, Gün Batımı Manzaralı, Modern Yeni Yapım Villa - yakında hazır

Satılık Villa - Girne, Esentepe, property-Details.north-cyprus

£ 399,950

Deniz Manzaralı, Gün Batımı Manzaralı, Modern Yeni Yapım Villa - yakında hazır Deniz Manzaralı, Gün Batımı Manzaralı, Modern Yeni Yapım Villa - yakında hazır Deniz Manzaralı, Gün Batımı Manzaralı, Modern Yeni Yapım Villa - yakında hazır
Deniz Manzaralı, Gün Batımı Manzaralı, Modern Yeni Yapım Villa - yakında hazır Deniz Manzaralı, Gün Batımı Manzaralı, Modern Yeni Yapım Villa - yakında hazır

Hızlı Bakış

101evler İlan No #314308 İlan Tarihi 01/09/2023
Konum Girne, Esentepe Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 170 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 3
Bina Yaşı 0 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu -    

Açıklama

Esentepe'de şık, taş detaylı, modern tasarımlı villa. 100 m2'lik cömert çatı terasından kuzeyde açık deniz manzarası ve güneyde dağ manzarası.
170 m2 iç alana sahip bu villalar, 2023 yılı sonundan önce tamamlanacak ve Esentepe köy merkezinin hemen altında, gün batımına bakan muhteşem bir alanda yer almaktadır. Site tamamı tamamlanmış veya tamamlanmaya çok yakın 13 villa ve 13 bungalovdan oluşmaktadır.
Yeşil ve doğal konum, köy olanaklarına, denize ve plajlara yakınlık sunar ve daha geniş yerel alan (arabayla 10 dakika içinde) 15'ten fazla restoran ve bar, golf kulübü, Alagadi kaplumbağa plajı, dağ ve sahil yürüyüşlerini içerir. kışlık kapalı havuzlar, spa ve sağlıklı yaşam merkezleri ve daha fazlası.
Villanın alt katında 2 yatak odalar, duş odası, deniz manzaralı mutfak, ön terasa doğrudan erişimi olan yüksek tavanlı oturma odası bulunmaktadır. Terasta rahat akşamlar ve eğlence için 7 x 3,5 m'lik havuz ve ateş çukuru bulunan gömme salon bulunmaktadır.
Üst katta, Kuzey kıyısı boyunca 180 derece deniz ve gün batımı manzaralı ön terasa açılan, en-suite banyolu ana yatak odası bulunmaktadır.
Çatıya ikinci bir merdivenle çıkıldığında mutfak tezgahı, dolap deposu ve lavabo alanı içeren geniş bir açık alan bulunmaktadır. Ayrıca duş ve jakuzi altyapısı da mevcuttur. Maksimum görüş için alan cam panellerle çevrelenmiştir. Muhteşem bir bakış açısı olan bu nokta, Akdeniz'de açık hava yaşamını maksimuma çıkarıyor!
Tatil kirası geliri, güneşli ikinci ev, aile tatilleri veya tam taşınma için mükemmel olan bu villa, ihtiyacınız olan her şeye en iyi konumda sahiptir.
Tatil kiralama, yer değiştirme prosedürleri veya bölgenin kendisi hakkında sohbet etmek için şimdi benimle iletişime geçin ve en iyi, bilinçli kararı verebilmeniz için Kuzey Kıbrıs hakkında bilmeniz gereken her şeyi öğrenin.
Beni WhatsApp'ta bulabilir veya çevrimiçi konuşmak için benimle zaman ayırabilirsiniz. https://calendly.com/laura_investmentportfolio/15min

Notlar