Blanco Developments
Ofis Blanco Developments
Telefon +905428523628 / +903928244542

Çatalköy'de Üstün Kaliteli Villalar

Satılık Villa - Girne, Çatalköy, property-Details.north-cyprus

£ 600,000

Çatalköy'de Üstün Kaliteli Villalar Çatalköy'de Üstün Kaliteli Villalar Çatalköy'de Üstün Kaliteli Villalar
Çatalköy'de Üstün Kaliteli Villalar Çatalköy'de Üstün Kaliteli Villalar

Hızlı Bakış

101evler İlan No #315097 İlan Tarihi 06/09/2023
Konum Girne, Çatalköy
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 230 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 3
Bina Yaşı Proje Aşamasında Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Eşyasız    

Açıklama

İnşaatı devam eden ve en yüksek standartlarda titizlikle üretilen bu göz kamaştırıcı 3+1 ve 4+1 villaların yer aldığı Çatalköy'de modern lüks yaşamın somut örneğini keşfedin. Kuzey Kıbrıs'ın resimsi manzarasında yer alan bu evler, zarafet, konfor ve işlevselliğin benzersiz bir kombinasyonunu sunuyor.
Öne Çıkan Özellikler:
Detaylara dikkat edilerek ferahlık ve işlevselliğe odaklanan zarif mimari tasarım.Yerden ısıtma sistemine ve yıl boyunca konfor için merkezi iklim kontrolüne sahip, enerji tasarruflu ısı pompası.Sonsuz özel yüzme havuzu ve teras döşemesi alanı.Yemyeşil, profesyonelce düzenlenmiş bahçeler, açık havada dinlenmek için mükemmeldir.Soğuk akşamlar için sıcacık bir şömine.Barbekü alanı ve lüks bir jakuzi içeren çatı bahçesi, sosyal toplantılar ve yıldızlı geceler için idealdir.Huzurlu bir atmosfer yaratan, profesyonelce tasarlanmış bahçeler.
Çatalköy'de en yüksek standartlarda inşa edilmiş, lüks, konforlu ve konforlu bir yaşam tarzı sunan bu ayrıcalıklı villalardan birine sahip olma şansını kaçırmayın. Daha fazla bilgi edinmek ve inşaatın ilerleyişine ilk elden tanıklık etmek üzere sahayı ziyaret etmek için bugün bizimle iletişime geçin. Hayalinizdeki ev sizi bekliyor!

Notlar