Century 21 Island
Emlak Danışmanı Olena Hersek
Telefon +905488515748 / +905488515748

Satılık denize sıfır 3+1 bungalow, Alagadi, Girne

Satılık Villa - Girne, Alagadi, property-Details.north-cyprus

£ 425,000

Satılık denize sıfır 3+1 bungalow, Alagadi, Girne Satılık denize sıfır 3+1 bungalow, Alagadi, Girne Satılık denize sıfır 3+1 bungalow, Alagadi, Girne
Satılık denize sıfır 3+1 bungalow, Alagadi, Girne Satılık denize sıfır 3+1 bungalow, Alagadi, Girne

Hızlı Bakış

101evler İlan No #316197 İlan Tarihi 12/09/2023
Konum Girne, Alagadi Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 130 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 2
Bina Yaşı 4 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu -    

Açıklama

Taşınmaya hazır...

3 Yatak Odalı Bungalov 130 m² Kuzey Kıbrıs'ın en güzel plajlarında konumlu

- Plaja yürüme mesafesinde

- Engelsiz Deniz manzarası (ön sıra), dağ manzarası

- Full eşyalı + beyaz eşya

- Granit mutfak tezgahı

- Özel Ahşap Masa

- Çatı terasında duş ve barbekü alanı ve mutfak

- 2 banyo

- bahçe

- Arsa Büyüklüğü 400 m²

- Ortak Havuz

- Eşdeğer koçan

Bu güzel bungalov, Kuzey Kıbrısın en güzel plajlardan biri olan Alagadi Kaplumbağa Plajı'na yürüme mesafesinde yer almaktadır. Konumu kesinlikle çok etkileyici, bir tarafında turkuaz mavisi deniz ve diğer tarafında dağların kesintisiz manzarası var. Evin kendisi modern bir tarzda inşa edilmiştir ve isteyebileceğiniz tüm olanaklara sahiptir.

Geniş oturma ve yemek alanı rahat ve dinlendirici bir atmosfer sunmaktadır. Mutfak tam donanımlıdır ve mutfak becerilerinizi ortaya çıkarmanız için ihtiyacınız olan tüm modern aletlere sahiptir. Büyük pencereler bol miktarda doğal ışığın içeri girmesine izin verir ve doğayla bir bağlantı oluşturur. Açık plan yaşam konsepti, iç ve dış alanlar arasında kusursuz bir geçiş yaratıyor. Yatak odaları ve salonun tamamı geniş ve aydınlıktır ve geniş pencerelere sahiptir. Ana yatak odası kesintisiz deniz manzarasına sahiptir ve dinlenmek için mükemmel bir yer olan terasa doğrudan erişime sahiptir. İki banyo şık bir şekilde tasarlanmış olup modern ekipmanlarla donatılmıştır.

Dışarıda, evin çevresinde açık havada yemek yemek veya dinlenmek için mükemmel olan geniş bir terasa sahip harika bir bahçe bulunmaktadır. Ortak havuza doğrudan erişim sizi güneşlenmeye davet ediyor. Yüzebileceğiniz, şnorkelli dalış yapabileceğiniz veya sadece dinlenebileceğiniz güzel, doğal plaj sadece birkaç metre uzaklıktadır.

Mimari mücevher, açık hava etkinlikleri ve dinlenme için ideal olan geniş bir çatı terasıyla tasarlanmıştır. Çatı katı, denizin ve dağların nefes kesen panoramik manzarasını sunmaktadır ve küçük bir açık hava mutfağı ile donatılmıştır.

Açık hava mutfağının hemen yakınında, sıcak günlerde ferahlatıcı bir serinlik sağlayan açık hava duşu bulunmaktadır. Duş, rahatlatıcı bir açık hava duş deneyimi için şık bir şekilde tasarlanmış ve yağmur duşu ile donatılmıştır.

Golf sahası dahil otele arabayla 3 dakikada ulaşılabilir. Küçük bir süpermarket ve eczaneye arabayla 5 dakikada, Girne'ye ise arabayla sadece 15 dakikada ulaşılabilir.

Genel olarak bu ev, deniz kenarında sessiz ve rahat bir yaşam tarzı arayan herkesin hayalidir. Çarpıcı konumu, modern olanakları ve cömert yaşam alanlarıyla mükemmel bir aile evi ve lüks tatil mülküdür.


Notlar