Unwin Estates
Emlak Danışmanı Mark Unwin
Telefon +905338243533 /

Mükemmel Konumda Muhteşem 3 Yatak Odalı Müstakil Villa

Satılık Villa - Girne, Edremit, property-Details.north-cyprus

£ 334,950

Mükemmel Konumda Muhteşem 3 Yatak Odalı Müstakil Villa Mükemmel Konumda Muhteşem 3 Yatak Odalı Müstakil Villa Mükemmel Konumda Muhteşem 3 Yatak Odalı Müstakil Villa
Mükemmel Konumda Muhteşem 3 Yatak Odalı Müstakil Villa Mükemmel Konumda Muhteşem 3 Yatak Odalı Müstakil Villa

Hızlı Bakış

101evler İlan No #316303 İlan Tarihi 12/09/2023
Konum Girne, Edremit Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 180 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 2
Bina Yaşı 16 - 20 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Yarı Eşyalı    

Açıklama

  • Muhteşem Manzaralar ve Şık Tasarım
  • Ebeveyn Banyolu 3 Çift Kişilik Yatak Odası
  • Özel Yüzme Havuzu ve Bahçeler
  • Kusursuz Salon/ Mutfak/Kahvaltı Salonu
  • Girne'ye Yakın ve Otoyol Sistemine Erişim
  • Tüm Alanda Klima - 5 Adet
Sürgülü ve ferforje kapılı Ön Kapıya Giden Yol:

Resepsiyon Salonu – Tavana uzanan çıkıntı, gömme saklama dolabı, birinci kata çıkan mermer merdivenler, mermer zemin, şuraya açılıyor:

Salon 19'1 x 15'3  – Ön ve yan pencereleri olan, çardaklı, kubbeli keyifli terasa açılan bir çift çift açılımlı sürgülü veranda kapısıyla şık, üçlü bir görünüm. tavana, duvara monte klima ünitesi, tavan vantilatörleri, merkezi şömineli, traverten mermer zemin, şuraya açılıyor:

Mutfak/Kahvaltı Odası 17'7 x 12'3   ;– Her iki tarafa da pencereler ve arka kahvaltı/yemek terasına açılan geniş veranda kapıları, duvara monte klima ünitesi, tavan kaplaması, tavan vantilatörleri, yeni takılan uyumlu taban ve göz seviyesi üniteleri sunan, üçlü görünüşlü harika bir aydınlık ve havadar mutfak. granit tezgahlı ve musluklu ankastre lavabo ünitesi, ankastre ocak, fırın ve aspiratör, travetin mermer döşeme.

Zemin Kat Vestiyer/WC – pencereden yan tarafa, alçak seviyeli WC, musluklu ayaklı lavabo, fayanslı duvarlar ve zemin.

İniş – birinci kat sahanlığına giden mermer merdiven, şu kapıya:

< /p>Ebeveyn Yatak Odası 19'3 x 12'4  – Her iki tarafta pencereleri ve Girne'ye doğru muhteşem manzaralar sunan özel terasa açılan çift camlı veranda kapıları olan üçlü cepheye sahip bir başka harika aydınlık ve havadar oda. tonozlu tavan, duvara monte klima ünitesi, bol miktarda asma ve raf alanı sunan bir duvara kadar uzanan gömme dolap çeşitleri, traverten mermer zemin, şu kapıya:

Ebeveyn Duş Odası/WC – Pencereden yana, Duş ve batarya bağlantılı ıslak oda tasarımı, alçak seviyeli WC, ayaklı lavabo, fayans kaplı duvarlar ve zemin.

Yatak odası 2 - 15'9 x 9' 4  – Yan tarafa bakan pencereler ve Akdeniz manzaralı teras kapıdan balkona uzanan çift cephe, tonozlu tavan, tavana çıkma, klima ünitesi, gömme dolaplar, traverten mermer döşeme.

Yatak odası 3 - 15'9 x 9'4  - Yan tarafa bakan pencereler ve Akdeniz manzaralı balkona açılan veranda kapısı, tonozlu tavan, tavana kadar uzanan tavan, klima ünitesi sunan çift cephe, gömme dolaplar, traverten mermer zemin.

Aile Banyosu/WC – Pencereden yan cepheye, fayanslı duvarlar, bataryalı ve duş bağlantılı panel kapalı banyo, alçak seviyeli WC, ayaklık musluklu lavabo, fayans zemin.
Dışarıda – her tarafa taş duvar sınırları sunan, arsayı çevreleyen olgun meyve ağaçları ve çalılarla harika bir renk vahası sunan yan tarafa doğru gidin. yüksek derecede izolasyon sunar.

9m x 4,5m ölçülerindeki Sonsuzluk Yüzme Havuzu – Havuzu çevreleyen güneşlenme teraslarına sahip ve harika bir uzanma alanı sunan sonsuzluk tasarımı.

Notlar